torsdag, september 23, 2021

Den deprimerte hunden bodde to år på kennel. Så kjente den en velkjent lukt

Mest lest nå

Hunden Pakita ble funnet på gaten i Argentina, ensom, alene og tydelig deprimert. Pakita fikk komme inn til hundehjemmet El Arca Animal Partido, der hun fikk en varm seng og mat. Men Pakita slo seg aldri til ro på hundehjemmet.

De ansatte på hundehjemmet prøvde først å finne den triste hundens eier. Men forgjeves. Så prøvde de å finne en familie som ville adoptere henne. Men det lykkes heller ikke. Hver gang det kom noen for å se på Pakita, trakk hun seg unna og gjemte seg bak de ansatte.

En dag, bestemte de ansatte seg for å prøve å få tatt et bilde av Pakita. Det viste seg å være vanskelig. Den sørgmodige hunden bare snudde seg vekk og krøp sammen i hjørnet av rommet.


Foto: Arca Animal del Ptdo. de Mar Chiquita

Fant eieren

Til slutt, lykkes de i å ta et bilde av hunden. Bildet ble lagt ut på Facebook, og det tok ikke lang tid før en eldre dame tok kontakt.

– Vi fikk nesten umiddelbart en melding fra en kvinne som sa at hunden tilhørte hennes sønn og at de hadde lett etter henne, forteller Silva Ferreyra til nettsiden The Dodo.

Kvinnen sa at sønnen, Ariel Naveira, trodde at han aldri skulle få se Pakita igjen.

Foto: Arca Animal del Ptdo. de Mar Chiquita

Videoen er sett 4 millioner ganger

Allerede neste dag, dukket Ariel opp på hundehjemmet. Da de ansatte kom ut med Pakita, gjorde hun som hun alltid gjorde når hun traff på fremmede folk, hun gjemte seg bak de ansatte. Ariel satt seg ned på huk, og plutselig kjente Pakita en velkjent lukt.

Den triste hunden tuslet usikkert bort til Ariel, og plutselig, som å slå på en bryter, hoppet Pakita rundt av pur glede. Endelig kom eieren for å hente henne. Dette hadde hun ventet på i så mange år.

Foto: privat

Videoen av gjenforeningen er sett nesten 4 millioner ganger. Og vi skjønner hvorfor. Her kan du også se den rørende videoen:

LES OGSÅ: Den 12-år gamle hunden var forsvunnet – en uke senere gjør en nabo et utrolig funn i skogen

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,418FansLik
1,600FølgereFølg
211FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter