torsdag, april 9, 2020

Den døende faren hadde ett siste ønske: Å få drikke øl med sønnene sine

Mest lest nå

Eyvind Hellstrøms varsku: – Det er en krise

Eyvind Hellstrøm (71) er bekymret for restaurantbransjens fremtid. Nå som mange spisesteder har måttet stenge dørene, kan det bli tøft for mange å starte...
Artikkelen fortsetter etter annonsen

Da amerikanske Norbert Schemm skjønte at han nærmet seg slutten av reisen sin, kalte han inn de tre sønnene sine for å få oppfylt ett siste ønske.

At Norbert Schemm var glad i øl, var en underdrivelse. Norbert elsket øl. Og han elsket å drikke øl sammen med de tre voksne sønnene når de var på besøk. Dessverre ble det ikke så ofte, siden alle var spredt ut over landet. Men ved juletider og thanksgiving, var hele familien samlet, og da spratt Norbert ølkorkene og koste seg med godt drikke og lange samtaler sammen med guttene sine.

Men så fikk Norbert kreft i tykktarmen. Han var da i midten av 80-årene, og visste at i hans alder ville han ikke overleve sykdommen.

Skjønte at det nærmet seg slutten

I november i fjor, ble Norbert innlagt på sykehuset. Og han ble raskt dårligere. I midten av november, var han så syk at han ikke klarte å reise seg fra sykesengen. Til slutt, skjønte han at han nærmet seg slutten, og ba kona, Joanne, om å samle de tre sønnene, Bob, Tom og John.

Norbert hadde nemlig ett siste ønske. Å få en siste runde med øl sammen med sønnene sine.

Foto: Joanne Schemm/Facebook

Kjøpte Bud Light

En av sønnene dro ut og kjøpte noen Bud Light. Så satt de sammen rundt farens sykehusseng og drakk øl og pratet.

Norbert spurte om barnebarna, og om hvilke fremtidsplaner de hadde. Og før guttene dro fra sykehuset, ba han dem om å ta godt vare på kona, Joanne.

Da sønnene hadde dratt, sovnet Norbert. Neste dag, døde han, 87 år gammel.

En av Norberts barnebarn, la ut et bilde av Norbert, sønnene og kona som drakk øl, på Twitter, sammen med historien rundt bildet. Historien gikk raskt viralt, og fikk flere hundretusen likes.

LES OGSÅKreftsyk kunde hadde et siste ønske til den lokale kassedamen

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter