Hjem Dyr Her får den døende kvinnen oppfylt sitt siste ønske: – Du kan se i øynene hennes hvor mye glede det ga henne

Her får den døende kvinnen oppfylt sitt siste ønske: – Du kan se i øynene hennes hvor mye glede det ga henne

Lisa McDonald og søsteren tok vare på moren sin helt til siste slutt da hun fikk smertelindrende behandling. Og hva gjør man ikke for å se noen smile en aller siste gang?

Lisas mor hadde alltid elsket Bambi. Hun gikk alltid i Bambi-t-skjorter, hadde flere Bambi-statuer hjemme og har alltid syntes at dådyr er det aller vakreste av alle dyrene. 

Da Linda fant frem til Simone og Chris, som eier en gård med en rekke ulike dyr – også dådyr- var ikke døtrene i tvil om hva de skulle gjøre. Daily Mail forteller at søstrene kontaktet gården, og eierne ville gjerne overraske den døende kvinnen. De reiste to og en halv time slik at dådyret deres – som tilfeldigvis heter Bambi – kunne overraske kvinnen som lå på dødsleiet.

Lisa har delt en tårevåt video av øyeblikket der moren hennes møtte Bambi og umiddelbart ble rørt.

Foto: Privat

– Hun har Bambi-statuer overalt, hun har på seg en Bambi-t-skjorte i sengen og skal kremeres i en også, skriver Lisa i Facebook-gruppen The Kindness Pandemic. .

Hun forteller at hun og søsteren og resten av familien også har på seg Bambi-t-skjorter – de kaller dem “pleieruniformene”.

Bildene og videoen som søstrene delte på Facebook-gruppen av morens forbløffede ansikt da dødyret kom inn i rommet til henne på pleiesentert har rørt mange hjerter i gruppen, og senere også i de mange mediene som har omtalt det vakre øyeblikket.

LES OGSÅ:

– Tok til tårerne. For et spesielt og rørende øyeblikk. Helt nydelige mennesker å kjøre hele veien for at moren din skal oppleve noe så magisk før hun dør, sier en i kommentarfeltet.

– Dette er så vakkert. Hun elsket dette så mye. Du kan se det i øynene hennes hvor mye glede det ga henne. Velsigne dere og din vakre mamma, kommenterte en annen.

Lisa sier at hun ikke kan takke Simone og Chris nok for det de har gjort for moren hennes og familien.

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com