Hjem Familie Den døende moren hadde bare uker igjen – så skjer mirakelet

Den døende moren hadde bare uker igjen – så skjer mirakelet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Ashley Hallford var kun en måned inn i svangerskapet da hun oppdaget en klump på halsen. Det legene først trodde var betennelse i en spyttkjertel skulle vise seg å være mye skumlere.

32 uker inn i svangerskapet var ikke «infeksjonen» i spyttkjertelen blitt bedre, og klumpen på Ashleys hals hadde vokst. Ashley reagerte og ba om en biopsi. 

Faksimile: YouTube

Hun ble nå diagnostisert med en sjelden og aggressiv kreftform i fjerde stadium. Siden Ashley var gravid var ikke cellegift en valgmulighet. Men Ashley trengte behandling raskt, og fødselen ble satt i gang uken etter.

Til tross for at Harvey kom tidligere til verden enn han skulle, var han en sunn og frisk baby. Kun to dager etter fødselen kunne han dra hjem. Mamma Ashley måtte imidlertid bli igjen på sykehuset.

Faksimile: YouTube

Først ble svulsten fjernet med kirurgi. Den hadde vokst mye og var på størrelse med en grapefrukt. Mye muskelvev rundt måtte også fjernes. Det var imidlertid ikke nok.

Kun fem uker etter operasjonen fikk Ashley vite at kreften hadde spredd seg til lunger, lever og hjerne. Hun ble satt på en knallhard cellegiftkur.

Ashley var forberedt på det verste. For at lille Harvey skulle ha et forhold til henne når han vokste opp, tok hun utallige videoer av seg selv og den nyfødte sønnen. Samtidig henvendte hun seg til menigheten hun og ektemannen David tilhørte, og ba menigheten be om et mirakel for henne.

Faksimile: YouTube

Da Ashley dukket opp på det hun trodde var det aller siste røntgenbildet før døden hadde mirakelet skjedd. Legene sa kreften hadde forsvunnet helt.

-Jeg trodde aldri hun skulle klare seg, sa onkologen hennes, Dr. Debra Miller ifølge People.

Ashley takker fantastiske leger og Guds kjærlighet for mirakelene. Under kan du se historien hennes på YouTube, der hun ber deg ha troen selv når det er som mørkest:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com