torsdag, februar 20, 2020
Dyr Den drektige tispa ventet forgjeves utenfor huset der familien...

Den drektige tispa ventet forgjeves utenfor huset der familien hadde dumpet henne

-

Den drektige tispa Marie hadde verken mat eller vann. Dag og natt satt hun slukøret utenfor huset sitt i Costa Rica og ventet på at familien skulle komme hjem igjen. Men de kom aldri tilbake.  

Maries tidligere familie hadde flyttet, uten å ta Marie med seg. Hun ble dumpet utenfor huset da de dro. Til slutt tok naboene affære. De tok bilder av den stakkar hunden, og sende de til Tania Cappelluti, eieren av det lille dyrehjemmet «Charlie’s Angels Animal Rescue Costa Rica» (CAARCR).

«De flyttet og lot deres drektige hund være igjen. Ikke noe mat, ikke noe vann. Helt alene, med en stor mage. Den stakkar jenta sitter nå dag og natt utenfor døren og venter på at folkene hennes skal komme tilbake», skrev Tania Cappelluti på Facebook, ifølge The Dodo.

Foto: CAARCR / Facebook

Sju nydelige valper

Tania dro rett ut til den stakkar hunden, og tok henne med seg. Og etter bare et par dager i et fosterhjem, ga Marie liv til sju nydelige valper. Seks gutter: Benny, Buster, Guido, Hansel, Luca og Tino. Og en jente: Ani.

Tania kan fortelle at hele familien har det helt fint, og at valpene nå har blitt så store at de løper rundt og koser seg i hagen.

Men nå begynner jobben med å adoptere bort både moren og alle de sju valpene. Marie har allerede ett hjem som står og venter på henne. Det har også den ene valpen, Luca. Men de resterende seks valpene trenger fortsatt et hjem.

Foto: CAARCR / Facebook

Tilbyr husrom til tilreisende

Siden Tanias dyrehjem er veldig lite, og hun har få ressurser, har hun ikke mulighet til å frakte valpene over lange avstander. Men hun håper folk som kunne tenke seg en valp, har muligheten til å reise til dem og hende den selv. Hun tilbyr til og med overnatting dersom man kommer langveis fra.

«Hvis folk kan komme og hente dem her, kan vi gi dem husrom for en natt i senteret vårt», sier Tania.

Foto: CAARCR / Facebook

Vi krysser fingrene for at alle de flotte valpene får et nytt hjem til slutt.

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Med hjelp av to epler lærte denne læreren elevene sine noe om mobbing

Mobbing er et stort problem som vi dessverre ikke har klart å få bukt med i Norges land. Vi vet at rundt 63.000 barn...

Martin fikk sjokk da han oppdaget hvor stor skade snusen hadde gjort – ønsker å advare andre

47-år gamle Martin Sandqvist fikk sjokk da Nittedal tannklinikk avdekket store skader i munnen hans. Martin har brukt snust hver eneste dag de siste 30...

Brukte mobil mens han kjørte og tok livet av tre barn – Nå ønsker familien at du skal se videoen

Alt for mange mennesker bruker mobiltelefonen mens de kjører. Og alt for mange må betale med livet sitt som følge av dette. Visste du at...