in

Den ekstreme forvandlingen til Erlend Elias – slik gikk han ned 30 kilo

Erlend Elias

Erlend Elias Skoglund Bragstad, stort sett bare kalt Erlend Elias, har det siste året gjennomgått en ekstrem forvandling.

Den nordnorske makeup-artisten har blitt kjent for det norske folk gjennom tv-programmer som Skal vi danse, Farmen Kjendis og Camp Kulinaris. Han har de siste årene bygget seg en solid tilhengerskare på Instagram, hvor han nå viser frem bilder av en omfattende livsstilsendring og vektnedgang.

Det hele startet i januar. Erlend Elias publiserte et innlegg hvor han skrev at det var på tide med en endring. Og 20 januar kom det første innlegget fra oppstarten av treningen.

«Fantastisk å endelig kan si at jeg er igang!
Mye jobb,en fullstendig snuoperajon, rett og slett en livsendring , er det på tide? Ja så til de grader,»
skrev Erlend da.

View this post on Instagram

A post shared by Erlend Elias Bragstad (@erlendelias)

26 februar kom neste treningsoppdatering.

«Man må pushe grensene for å oppnå det man vil ❤️😅 💪🏼«

3 ganger i uken

I mars skrev Erlend Elias at han nå trener tre ganger i uken, samt følger et kostholdsprogram. Ovenfor Dagbladet bekrefter Erlend at oppstarten var vanskelig.

– Den første måneden synes jeg var helt jævlig, og jeg drev å fant på unnskyldninger. Men etter en måned eller halvannen måned, så tenkte jeg bare: «Ok, dette var litt gøy», sier han til avisen.

Og resultatene har virkelig vært verdt det. Dagbladet skriver at Erlend Elias har gått ned hele 30 kilo etter at han begynte med trening og kostholdsprogram, samt at han har sluttet med antidepressiva.

Han trener nå 2-3 ganger i uken med personlig trener, og går turer hver dag.

– Jeg har jo fortsatt posttraumatisk stress som jeg må leve med hele livet, og den angsten som jeg fikk etter overgrep og diverse ting som har skjedd. Så for meg er det nødvendig å komme meg ut å gå. Det er veldig viktig, for nå går jeg ikke på medisiner, så jeg må få stimuli på andre måter, sier han.

Dette bildet publiserte han i august, et bilde som virkelig viser endringen og nå som har fått tusenvis av positive tilbakemeldinger.

Og til de som lurer på om det er verdt å gjennomgå en livsstilsendring hvor man endrer til et sunnere kosthold og begynner å trene, sier Erlend Elias at det har hjulpet han på flere områder.

– Jeg føler meg som en helt ny person, samtidig som at jeg er den samme. Men det er jo deilig å kjenne at man har mye mer energi og pågangsmot. Man er mye mer positiv og glad.

Mistet faren

Erlend Elias mistet pappaen sin i slutten av 2018, noe som har vært tungt for den humørfylte nordlendingen.

«I dag sovnet min kjæreste pappa inn. Du var min bestevenn, mitt forbilde, min bauta, min trygge havn og største støttespiller. Du trøstet meg helt til det siste med din varme og din trygghet. Livet mitt blir aldri det samme», skrev han på Instagram.

Og til Dagbladet forteller han at han måtte starte med antidepressiva da faren lå for døden.

– Jeg begynte på dem da pappa lå for døden. Jeg har en fantastisk lege, så det var ingenting som bare ble gjort på impuls. Alt var planlagt og ble gjort nøye i kontrollerte omgivelser. Det å gjøre det i trygge rammer, var veldig viktig for meg.

LES OGSÅ: Erlend Elias selger alt han eier: – Alle tingene mine tynger meg

Forvandlingen og livsstilsendringen til Erlend Elias er imponerende! Del gjerne historien hans videre – kanskje kan den inspirere andre til å begynne med trening?

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Da en mann fikk en hjemløs katt på døren gjorde han det eneste riktige. Lite visste han om kattens hemmelighet

Jonatan dro til Nepal for å redde unge jenter fra bordeller. Nå ønsker han at du leser dette