torsdag, april 9, 2020

Den fire år gamle gutten overtaler familien sin til å adoptere en hjemløs, gammel mann

Mest lest nå

Christine Kohts nye oppdatering: – kommer jeg til å dø?

I et nytt videoinnlegg på Facebook beskriver Christine Koht hvordan redselen for koronaviruset er for henne i disse dager. Men hun forteller også om...

Eyvind Hellstrøms varsku: – Det er en krise

Eyvind Hellstrøm (71) er bekymret for restaurantbransjens fremtid. Nå som mange spisesteder har måttet stenge dørene, kan det bli tøft for mange å starte...
Artikkelen fortsetter etter annonsen

Fireåringen gikk den samme ruten til og fra barnehagen sammen med mammaen sin hver eneste dag. Og hver dag gikk de forbi en eldre, hjemløs mann som satt på det samme stedet på gaten, dag ut og dag inn.

Den eldre mannen så veldig sliten ut. Han hadde langt, hvitt, møkkete hår og skitne klær. Men smilet hans var alltid på plass. Han hilste høflig på lille Tiziano (4) og moren hans hver dag. Og Tiziano og moren hilste høflig tilbake. Det skriver Tittapåvideon.

Etter hvert begynte spanske Tiziano og moren å kjøpe en kjekspakke som de ga til den hjemløse mannen når de gikk forbi. Av og til kjøpte de også en sandwich eller en bagett til han. Mannen takket hver gang, og var tydelig veldig glad for gjerningene.

Foto: Youtube / Todo Noticias

En dag var mannen borte

Men så en dag var mannen på gata borte. Tiziano og moren prøvde å finne han igjen, men de ante ikke hvor de skulle lete. De spurte noen andre hjemløse i nærheten om de hadde sett  ham, men ingen visste hvem han var. Mannen var sporløst forsvunnet, og Tiziano ble redd det hadde hendt han noen.

I to uker, var han borte. Men så plutselig en dag, da Tiziano og moren var på vei til barnehagen som vanlig, var han tilbake. Da moren så hvor glad Tiziano var over å se vennen sin igjen, bestemte moren seg for å gjøre noe langt utenfor komfortsonen.

Foto: Youtube / Todo Noticias

Gutten fikk en ny morfar

Mammen bestemte seg for å adoptere den hjemløse mannen, som de nå hadde funnet ut het Tano. Ikke lenge etter, flyttet Tano inn, og i dag er han verdens beste morfar for lille Tiziano.

De to vennene har utviklet et helt unikt vennskap, og både lille Tiziano, Tano og moren har det helt fantastisk sammen som en liten, men sammensveiset familie.

Her kan du se et spansk nyhetsinnslag om den fantastiske historien:

LES OGSÅ: Han fikk hele livet snudd på hodet da ansiktet ble ødelagt – Møtet med en liten jente endret alt

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter