Forsiden Dyr Den fryktløse valpen angriper bjørnen i naboens hage – se video

Den fryktløse valpen angriper bjørnen i naboens hage – se video

Da hunden Riley fra New Jersey oppdaget at det var en bjørn i naboens hage, trengte den ingen betenkningstid før den la på sprang og kjeppjaget den stakkars bjørnen.

Mark Stinziano, fra West Milford i New Jersey fikk seg litt av en overraskelse da han sjekket tyverikamera han hadde installert i hagen sin. Noen hadde nemlig revet ned en fuglemater. Men det var ingen inntrengere, det var ingen ringere enn en svartbjørn.

Løper rett på bjørnen

På kamera ser man at bjørnen går rundt og lukter på et par fuglematere som henger i hagen. Så reiser den seg på bakbeina, og setter forbeina på en sofa, før den snur seg rundt igjen og river ned den ene fuglemateren. Videre går bjørnen litt rundt seg selv og snuser og spiser opp fuglematen som har havnet på bakken.

Reklame

bjørn og hund
Foto: Facebook / Privat

Plutselig kommer naboens hund, Riley, løpende inn fra andre enden av hagen. Den løper fryktløs mot bjørnen. Bjørnen gjør ingen mine til å skulle flytte på seg. Hunden løper rett på bjørnen og dytter den unna. Bjørnen virker nesten litt forskrekket, før den tar beina fatt og løper mot gjerdet. Men hunden har ikke tenkt å gi seg med det. Den angriper bjørnen en gang til, faller, men reiser seg opp igjen og jager bjørnen som til slutt beiner ut av hagen med hunden i hælene.

LES OGSÅ
2 år gamle Daniels tolkning av Elvis tar nå av på nettet

Riley-1 Bjørn-0

Ifølge New Jersey Division of Fish and Wildlife, er det et stort problem med bjørner som oppsøker mennesker for å finne mat. De tiltrekkes av matlukt, som søppel, dyremat og fuglefrø. Disse bjørnene kan være aggressive mot mennesker, og må i mange tilfeller fanges og avlives.

Rileys eier, Alan Tlusty, sa til WABC-TV at det ikke er første gang Riley jager bjørn. Men han har aldri sett hunden jage med samme intensitet som på naboens video. Nå venter det er saftig premie på Riley.

«Naboens valp skal få en deilig biffmiddag neste gang jeg ser han», skriver Mark Stinziano på Facebook.

«Han er en fantastisk valp som av og til kommer innom og passer på barna. Nå sørger han for at de er trygge», skriver han videre.

«Riley-1 Bjørn-0», avsluttet han.

Se videoen her:

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT