in ,

Den gamle hunden døde etter å ha reddet familien sin fra et bjørneangrep

Foto: Me & My Shadow Pet Sitting / Instagram

Den engelske setteren Pete, blir hyllet som en helt etter at han mistet livet sitt i kamp mot en svartbjørn.

Pete var ute og gikk tur med eierne sine og flere andre hunder i New Jersey, da det plutselig dukket opp en bjørn ved stien de gikk på. Det skriver Independent.

Bjørnen begynte å angripe hundene. Men Pete hadde ikke tenkt å la det skje. I stedet for å løpe vekk og gjemme seg, løp den modige setteren rett mot bjørnen. Pete bjeffet og hoppet mot bjørnen for å holde den distrahert slik at de andre hundene kunne komme seg i sikkerhet.


Foto: Me & My Shadow Pet Sitting / Instagram

Ble alvorlig skadet

Eierne beskriver hva som skjedde i en post på Instagram:

«I dag mistet vi vår modige, gamle hund Pete. Hundene ble overrasket av en svartbjørn rett ved stien mens vi gikk tur i morges. Den kan ikke ha hørt eller luktet oss i regnværet. Den følte seg truet, og snudde seg mot oss», skriver de, og fortsetter:

«Pete stod opp og avledet bjørnen så jeg fikk de andre hundene i sikkerhet. Med en gang jeg var sikker på at de var trygge, gikk jeg tilbake og skremte bjørnen vekk. Men Pete var alvorlig skadet.»

View this post on Instagram

A post shared by Me & My Shadow Pets 🐾 (@mmspets)

Brakk ryggen

Eierne skriver videre:

«Jeg fikk han tilbake ned til hovedstien, og takket være Cathi og Kate, fikk ham i en bil og til sykehuset rimelig kjapt.»

«Han holdt ut som en ekte helt hele tiden, og han var aldri alene i smertene. Røntgenbildene viste en alvorlig skade i ryggraden, det betydde at han aldri ville kunne gå igjen, hvis han overlevde alle operasjonene (hvilket ikke er noen selvfølge i hans alder). Vi bestemte oss i ettermiddag, for at det var best å la han få slippe.»

«Løp fritt, Pete, du har ikke lenger alle vondtene og smertene som følger alderen», avslutter de.

LES OGSÅ: Familiens hund reddet baby fra aggressiv barnevakt

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Blomsterhandleren plasserer blomstene han ikke får solgt på gravplasser – i stedet for å kaste dem

Her møter Svein Stang sønnen sin for første gang på flere år: Se det rørende øyeblikket