søndag, juli 12, 2020

Den gamle hunden døde etter å ha reddet familien sin fra et bjørneangrep

Mest lest nå

Den engelske setteren Pete, blir hyllet som en helt etter at han mistet livet sitt i kamp mot en svartbjørn.

Pete var ute og gikk tur med eierne sine og flere andre hunder i New Jersey, da det plutselig dukket opp en bjørn ved stien de gikk på. Det skriver Independent.

Bjørnen begynte å angripe hundene. Men Pete hadde ikke tenkt å la det skje. I stedet for å løpe vekk og gjemme seg, løp den modige setteren rett mot bjørnen. Pete bjeffet og hoppet mot bjørnen for å holde den distrahert slik at de andre hundene kunne komme seg i sikkerhet.


Foto: Me & My Shadow Pet Sitting / Instagram

Ble alvorlig skadet

Eierne beskriver hva som skjedde i en post på Instagram:

«I dag mistet vi vår modige, gamle hund Pete. Hundene ble overrasket av en svartbjørn rett ved stien mens vi gikk tur i morges. Den kan ikke ha hørt eller luktet oss i regnværet. Den følte seg truet, og snudde seg mot oss», skriver de, og fortsetter:

«Pete stod opp og avledet bjørnen så jeg fikk de andre hundene i sikkerhet. Med en gang jeg var sikker på at de var trygge, gikk jeg tilbake og skremte bjørnen vekk. Men Pete var alvorlig skadet.»

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Me & My Shadow Pets 🐾 (@mmspets)

Brakk ryggen

Eierne skriver videre:

«Jeg fikk han tilbake ned til hovedstien, og takket være Cathi og Kate, fikk ham i en bil og til sykehuset rimelig kjapt.»

«Han holdt ut som en ekte helt hele tiden, og han var aldri alene i smertene. Røntgenbildene viste en alvorlig skade i ryggraden, det betydde at han aldri ville kunne gå igjen, hvis han overlevde alle operasjonene (hvilket ikke er noen selvfølge i hans alder). Vi bestemte oss i ettermiddag, for at det var best å la han få slippe.»

«Løp fritt, Pete, du har ikke lenger alle vondtene og smertene som følger alderen», avslutter de.

LES OGSÅ: Familiens hund reddet baby fra aggressiv barnevakt

130,152FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter