Hjem Kjendisnytt Den herlige nyheten om Eyvind og Truls som mange har ventet på

Den herlige nyheten om Eyvind og Truls som mange har ventet på

Det blir garantert en annen førjulstid enn vi er vant til. Kanskje blir den dyster, med høye smittetall og restriksjoner. Men en ting kan vi glede oss til.

Eyvind Hellstrøm og Truls Svendsen danner et radarpar som stadig når nye høyder når det gjelder popularitet blant oss nordmenn. Programmet Truls à la Hellstrøm fenger hver uke tusenvis av nordmenn.

Forrige uke kunne vi skriver at episode tre som egentlig skulle bli vist på TV er utsatt på ubestemt tid.

Bakgrunnen for avlysningen skal være Mattilsynets vurdering av en dyrevelferden på en av gårdene som Truls og Eyvind besøker.

– I den planlagte episoden av «Truls à la Hellstrøm» denne uken skulle turen gått til Valdres for å lage pølser. Vi ble i helgen gjort oppmerksom på en sak i Avisa Valdres som omtaler Mattilsynets vurdering av dyrevelferden på en av gårdene vi besøker i dette programmet, sier programredaktør Kathrine Haldorsen, ifølge TV 2.

Det blir julespesial

Og den gode nyheten er nemlig at også i år kan vi glede oss til en julespesial med Eyvind og Truls. Den skal sendes 22 desember opplyser TV 2 i en pressemelding ifølge Newsner.

I julespesialen får man se Eyvind lære Truls å lage lutefisk. Videre skal de servere det de lager til noen utvalgte gjester. De skal også være nisser og hjelpe til på en juletrefest.

Julespesialen til Eyvind og Truls begynner nesten å bli en tradisjon og tidligere år har man blant annet få se dem lage ribbe, hugge juletre, gå julebukk og servere julemiddag til mennesker fra gatemiljøet i Oslo.

Nedenfor kan du se et herlig tilbakeblikk julespesialen fra 2018 da Eyvind og Truls dukket opp på døra til fremmede som julebukk.

Trykk på deleknappen om du også elsker disse guttene og gleder deg til årets julespesial!

Eyvind og Truls går julebukk

Mens vi venter på jul, kan du øve på julesanger med Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm onsdag kl. 20.00 🎅 #julebukk

Posted by Truls à la Hellstrøm on Tuesday, December 4, 2018

LES OGSÅ: Truls Svendsen i sorg: – Veldig tungt

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com