Hjem Dyr Den hjemløse hunden ligger midt på gulvet i butikken. Da kunden får vite hvorfor, smelter han helt

Den hjemløse hunden ligger midt på gulvet i butikken. Da kunden får vite hvorfor, smelter han helt

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Den lysebrune hunden ligger rett ut på det kjølige gulvet midt i butikken. Flere kunder undrer seg over hvorfor hunden ligger der. Da de butikkansatte forteller hvorfor, smelter de helt.

Adolfo Pazzi Ahumada bor i Mexico. Han gikk plutselig tom for melk, og bestemte seg for å gå ned på butikken for å handle. Det var en hetebølge i Mexico på denne tiden. Gradestokken viste over 40 varmegrader. Det skriver The Dodo.

Da Adolfo kom frem til butikken, la han merke til det som så ut til å være en hjemløs gatehund som spiste og drakk fra to skåler utenfor butikken. Så åpnet en av de ansatte i butikken døren for hunden, og lot den få komme inn. Hunden peste fælt i varmen, men den gikk rett bort til et sted mellom hyllene, og la seg ned på det kjølige gulvet.

Foto: Facebook/Adolfo Pazzi Ahumada

Nylig hjemløs

Adolfo ble nysgjerrig. Det var ikke vanlig å slippe løshunder inn i butikkene. Han spurte en av de ansatte hvorfor hunden lå på gulvet mellom hyllene.

Den ansatte fortalte at hunden hadde streifet rundt omkring butikken en stund. De mistenkte at den hadde hatt et hjem, men at den av en eller annen grunn hadde blitt hjemløs nå nylig.

Hunden var veldig tam, kosete og fryktelig snill. Personalet falt helt for den nydelige hunden. De spurte eieren av butikken om de fikk lov til å passe på den. Og det fikk de, så lenge de selv sørget for å gi den mat og vann og betalte for mat og utstyr.

Foto: Facebook/Adolfo Pazzi Ahumada

Får den kjærligheten den fortjener

Hunden elsket å ligge på den kjølige gulvet når det var såp varmt ute. Og han ble raskt en favoritt blant kundene. Personalet håpet at ved å la hunden få bo i butikken, så ville kanskje noen av kundene få lyst til å adoptere den.

Adolfo ble så rørt av de ansattes engasjement for den hjemløse hunden, at han betalte for melken sin, og kjøpte i tillegg en leke til hunden. Han hadde dessverre ikke mulighet til å adoptere hunden selv, men han la ut bildet av hunden på Facebook i håp om at noen skulle forbarme seg over den.

«Jeg fikk så vondt av å tenke på alt hunden har vært gjennom», sier Adolfo til The Dodo.

«Men nå får han all den kjærligheten han fortjener», sier han videre.

For en herlig historie! Del den gjerne om du ble berørt!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com