torsdag, april 9, 2020

Den hjerteskjærende videoen av 9-åringen går verden rundt – dette er konsekvensene av mobbing

Mest lest nå

Artikkelen fortsetter etter annonsen

En fortvilet småbarnsmor delte denne uken en video av sin ni år gamle sønn. Quaden (9) opplever daglig mobbing og ønsker ikke lenger å leve. 

Videoen gikk raskt viralt i Australia hvor familien bor, og nå hiver resten av verden seg på. Alle ønsker å vise sin støtte til 9-åringen.

I en hjerteskjærende video, filmet av guttens mor, kan man høre Quaden fortelle at han ikke lenger ønsker å leve.

«Gi meg en kniv, jeg ønsker å ta livet mitt» sier han etter en tøff skoledag. Quaden er født dverg og det er noe av det mobberne bruker mot han.

Ifølge UsaToday har moren publisert videoen for å vise hva mobbing gjør med et lite barn.

«Jeg ønsker at folk skal vite – foreldre, rektorer, lærere – dette er effekten mobbing har. Dette er hva mobbing gjør. Så kan dere vennligst oppdra barna deres? Familiene deres? Vennene deres? Dere lurer på hvorfor barn tar sitt eget liv?» sier hun. 

Enorm støtte

Etter at videoen ble publisert på Facebook virker det som at en hel verden ønsker å stå samlet om motstand mot mobbing. Millioner har delt, kommentert og vist sin støtte til saken.

En rekke kjendiser tar også til ordet for å få en slutt på mobbing og for å vise støtte til Quaden.

Den kjente skuespilleren Hugh Jackman publiserte i dag en melding på Twitter hvor han ønsker å oppmuntre niåringen.

«Quaden du har en venn i meg,» skriver Jackman.

Også det australske rugbylaget «Indigenous» viser sin støtte til Quaden og har bedt han å lede laget ut på kampen de skal spille til helgen. En gest som betyr mye for Quaden som selv drømmer om å bli rugbyspiller.

– Drømmen hans er å bli proffspiller selv. Det kommer aldri til å bli en realitet – og han vet det – så dette er det nærmeste han kommer. Å få muligheten til å gå ut på den banen, og lede guttene ut, det er mer enn nok for oss, forteller moren til 7news.


Nedenfor kan du se den hjerteskjærende videoen. Del den videre og vis din støtte til Quaden, og ikke minst din motstand mot mobbing!

LES OGSÅMed hjelp av to epler lærte denne læreren elevene sine noe om mobbing

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter