Hjem Viralt Den hjertevarme omtanken fra datteren får en utslitt pappa til å bryte ut i gråt

Den hjertevarme omtanken fra datteren får en utslitt pappa til å bryte ut i gråt

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Videoen fra Reddit, som opprinnelig er delt av South China Morning Post, viser en mann som dupper av mens han sitter og jobber med å sette opp en ny meny i familiens restaurant. Han må, som en av personene i kommentarfeltet poengterer, ha jobbet mange lange dager.

– Dette gjorde vondt i hjertet. En stakkars mann er så utmattet at han besvimte i et sterkt opplyst rom, på en ubehagelig overflate med hodet i armene. Jada, ungen er søt, men han må være fryktelig utbrent, sier en Reddit-leser.

Det som får videoen til å gå sin seiersgang er at mannens lille datter observerte at faren falt i søvn. Hun kommer forsiktig bort til ham med en jakke, som hun brer pent over faren, slik at han skal holde seg varm.

Faren innser hva som har skjedd når han våkner etter at datteren forlater rommet. Den slitne mannen ble så rørt over datterens hjertevarme og velmenende gest at han bryter sammen i gråt.

Mange i kommentarfeltet mener at den vesle jentas godhet kan være akkurat det faren hennes trenger for å komme seg gjennom den travle hverdagen.

– Å vite at du har oppdratt et barn med et så godt hjerte er verd mer enn noe man kan kjøpe for penger, er det en som sier.

Klippet er også sett av en kineser som tydelig er rørt:

– Ærlig talt får ikke de fleste av oss som vokser opp i Kina denne typen kjærlighet. Det er bare ikke en del av kulturen vår. Foreldrene våre vil lage mat til oss eller kutte opp frukt, men ting som fysisk trygghet eller jeg elsker deg eksisterer nesten ikke, skriver en.

Flere som selv kjenner noen som driver små restauranter, eller gjør det selv, kjenner igjen mannens slit.

Og flere er irritert over at videoen er postet på forumet «Made me smile». De synes det er lite som er verd å smile av over at denne stakkar mannen jobber seg i hjel.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com