tirsdag, juli 14, 2020

Den lille gutten ble ikke frisk. Når moren tok en grundig sjekk av tåteflasken oppdaget hun hvorfor!

Mest lest nå

Fem grunner til at dagens barneoppdragelse er i krise

Den britiske barnepiken Emma Jenner, kjent for realityserier «Take Home Nanny», har delt fem av de viktigste punktene til at dagens foreldre ikke lykkes...

At barn blir syk er ikke uvanlig, og stort sett ufarlig. Immunforsvaret deres skal bygges opp, og vanlige sykdommer er slik sett ikke noe man skal være redd for. Men når barna er uvanlig mye syk, eller ikke blir frisk igjen, ja da blir man urolig som forelder.

Sønnen til Penny og Simon Powell var ofte syk. Han viste ikke tegn til bedring, tvert i mot så ble han bare dårligere og dårligere. Penny fikk plutselig en tanke om at det kunne være noe gale med sønnens tåteflaske. Hun plukket den i fra hverandre og innså at hun hadde rett i sine antagelser. Innsiden av munnstykket av dekket av mugg.


Foreldrene ble sjokkert. De publiserte bilder av sønnens tåteflaske på nettet for å advare andre foreldre. Nå har tusenvis av foreldre delt lignende bilder av mugg i barnas tåteflasker.

En stor produsent av tåteflasker svarer i en pressemelding at muggen kommer fordi foreldre ikke bruker tåteflaskene riktig. De skal bare fylles med vann. Ikke juice, saft eller varm drikke.

Oppdagelsen har gjort at mange foreldre har sjekket tåteflasken til barna sine, og blitt overrasket. Har du selv barn som bruker tåteflaske? Da bør også du ta en titt på innsiden av munnstykket. Og del gjerne informasjonen med andre foreldre. Det er naturlig at barn blir syk, men de skal ikke bli det av mugg!

Få mer informasjon ved å se videoen nedenfor:

 

130,161FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter