in ,

Den lille gutten med Downs syndrom har vært kreftfri i 11 måneder. Nå går seiersdansen viralt

Lille Kristian er født med Downs syndrom. I tillegg fikk han krefttypen leukemi, eller blodkreft, som den også kalles, som nyfødt. Nå har han vært kreftfri i 11 måneder, og det må selvfølgelig feires.

Kristian er sønn av Kenny «Clutch» Thomas, som er en kjent danser og motivator i USA. Kenny er gift med Josilyne Thomas, og sammen har de fire barn. Deres yngste barn, lille Kristian, har hatt sin del av utfordringer i sitt korte liv. Han fikk nemlig påvist blodkreft i juni i fjor.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av The Dancing Dad (@kennyclutch_)

Fikk pris for sin historie

Kenny og Josilyne drev et lokalt dansestudio i New Jersey da sønnen ble syk. Men de så seg nødt til å stenge studioet, slik at de kunne bruke tiden sin sammen med sønnen. De valgte også å dele fra livet sitt og sønnens tøffe behandling i sosiale medier.

Og folk likte det de så. I løpet av kort tid ble historien deres sett over 100 millioner ganger. Og Kenny og Kristian fikk artisten Ciaras pris «Level Up Challenge» for sin historie.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av The Dancing Dad (@kennyclutch_)

Overvant kreften

I november 2018, var Kristian kreftfri. Da hadde han blitt frisk på halve tiden av det legene regnet med det ville ta. Kun 149 dager brukte Kristian på å overvinne kreften.

Mange folk ble inspirert av Kenny og Kristians historie. Kenny begynte å dele motivasjonstaler i sine videoer, for å hjelpe andre folk som gikk gjennom en tøff tid. I dag er Kenny en ettertraktet motivator og foredragsholder, og han reiser rundt på blant annet skoler for å snakke om betydningen av å ha en positivt tankegang.

Feiret med en dans

Forrige uke, kunne Kenny og Kristian feire at Kristian hadde vært kreftfri i 11 måneder. Det gjorde de ved å legge ut en dansevideo på Instagram, der de danset til en sang av artisten Lil mama.

«Far og sønn feirer 11 måneder kreftfri!!», skrev Kenny under videoen.

«Hvis vi kan gjøre det, så kan du også gjøre det!! Lev fri! Gi et hjerte for far og sønn-vibes», skriver han videre.

Her kan du se den herlige dansevideoen til far og sønn:

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av The Dancing Dad (@kennyclutch_)

SE OGSÅ: Her danser faren en siste dans med datteren – historien har rørt en hel verden

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

hest

Dramatisk hest spiller død for å slippe å dra på ridetur

listhaug

Sylvi Listhaugs nye liv: – Skal trene hver dag