Hjem Familie Den lille gutten smelter hjerter verden over når han synger til lillesøsteren sin

Den lille gutten smelter hjerter verden over når han synger til lillesøsteren sin

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

At søsken krangler, er noe alle vet. Mang en forelder har vel nærmest revet av seg håret i frustrasjon når barna krangler og slåss. Men innerst inne vokser den dype søskenkjærligheten, uansett hvor mye de søte, små krangler. Det har denne lille gutten vist for hele verden.

Den lille gutten har nettopp blitt storebror til en liten jente. Det er ikke uvanlig at små barn reagerer med sjalusi når det kommer småsøsken i hus. Og det er ikke så rart. Plutselig må de dele oppmerksomheten med en annen vilt fremmed.

Ofte kommer folk på besøk med gaver til den nyfødte. Og de sukker og smiler når de får se den lille babyen. Storesøsken kan lett bli litt glemt.

What a Wonderful World

Foreldrene til denne gutten, filmet da storebroren fikk holde sin nyfødte søster for første gang. Den stolte gutten holder de spinkle armene sine trygt rundt den lille jenta. Han ser ned på henne med kjærlighet i blikket. Og så begynner han å synge.

Sangen han synger er «What a Wonderful World». Denne klassikeren ble fremført for første gang i 1967 av Louis Armstrong.

Den lille gutten synger til søsteren med den tynne stemmen sin. Og når søsteren stirrer inn i øynene til broren, og gir han sitt vakreste smil, smelter de to hjertene til folk over hele verden.

Mange kommenterer videoen

Mange har lagt igjen kommentarer under videoen, som er postet på Reddit.

– Den nyfødte smiler. Du kan ikke overbevise meg om noe annet, skriver en.

– Han kommer til å beskytte lillesøsteren sin med alle midler, skriver en annen.

– Jeg har er liknende bilde av min seks år gamle sønn (nå 34) som holder sin nyfødte lillesøster (nå 28). Det var så nydelig. Og uansett hvor mye de har kranglet opp gjennom årene, er de voldsomt lojale mot hverandre, skriver en annen mamma.

Se den søte videoen her:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com