Helse Den lille gutten spiste popcorn til lørdagsfilmen. To dager...

Den lille gutten spiste popcorn til lørdagsfilmen. To dager senere ble han livstruende syk

-

- Reklame -

Familien på fem fra Colorado i USA hadde benket seg sammen foran tv-en for å se filmen Mrs. Doubtfire. På bordet stod en stor bolle med popcorn. Plutselig gjorde den yngste sønnen, Nash, tegn til at han ble kvalt.

Mammaen Nicole, har skrevet et innlegg på Facebook der hun forteller hva som skjedde. Nå ønsker hun å advare andre foreldre.

Foto: facebook/Nicole Johnson Goddard

«Nash hadde en liten kvelningsepisode, men var bra igjen med en gang etterpå. Vi så ikke noe komme ut, så vi antok at han svelget det. Han virket helt fin og vi fortsatte å se film. Det eneste vi la merke til, var at han hostet en del etter episoden», skriver Nicole på Facebook.

Foto: facebook/Nicole Johnson Goddard

En rar hoste

Dagen etter var sønnen helt fin, bortsett fra at han hadde en rar hoste som bekymret moren litt. Men hun regnet med at sønnen bare var forkjølet. Mandagen kom, og Nicoles mann, Jake, dro på jobbreise. Han skulle være borte i tre dager.

«Da kvelden kom, la jeg merke til at Nash var varm og klengete. Han hadde feber, så jeg ga ham febernedsettende, og puttet han til sengs», skriver Nicole videre.

Men hosten ble verre og den lille gutten begynte å slite med pusten. Nicole ble bekymret og ringte legen. De fikk beskjed om å komme med en gang. Det ble tatt røntgen av Nashs lunger, og legen besluttet at de skulle utføre en bronkoskopi, en undersøkelse der man fører et kamera ned i lungene.

Foto: facebook/Nicole Johnson Goddard

Pustet inn popcorn

Det viste seg at lille Nash hadde pustet inn popcorn. Hele seks biter, fikk legene ut. Popcorn-bitene hadde ført til en kraftig betennelse i den ene lungen. Legene fikk ikke ut alt, så Nash måtte ha en ny operasjon to dager senere.

LES OGSÅ: 3-år gammel jente havnet i koma og mistet livet etter å ha spist popcorn – moren advarer alle foreldre

Heldigvis var denne operasjonen vellykket, og legene fikk ut alt popcornet Nash hadde pustet inn.

Foto: facebook/Nicole Johnson Goddard

Nå ønsker Nicole å advare andre foreldre mot å gi popcorn til barn under fem år. Hun oppfordrer også foreldre til å lytte til magefølelsen hvis de mistenker at noe er galt med barna deres. Hadde ikke hun gjort det selv, kunne denne historien ha endt på en helt annen måte.

Foto: facebook/Nicole Johnson Goddard

Del gjerne artikkelen videre for å advare andre småbarnsforeldre mot den potensielle faren popcorn kan være!

-Reklame-
Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Mener Therese Johaug bør få prestisjefylt ærespris

TV 2s sykkel- og dopingekspert og tidligere proffsyklist Mads Kaggestad, mener Therese Johaug (31) bør få den prestisjefylt prisen...

Kattepusen ville være med på flybussen: – Den så så snill ut

Da bussjåfør Helge Madsen åpnet dørene på bussen, reiste kattepusen seg fra busskuret, og gikk rolig inn i bussen. "Den...

Dette blide paret ser så lykkelig ut, men vent til du ser hele bildet

For noen år siden feiret paret sin første bryllupsdag. De hadde hyret inn en profesjonell fotograf til å ta bilder av seg. Resultatet kan du se under. Dette bildet var ikke et planlagt bilde

Kohts nye video: «Tusen takk til norsk helsevesen!»

I januar kom nyheten at Christine Koht er rammet av kreft. Det nærmer seg et år på sykehus for...

Han ble mobbet for vekten sin. Så gikk han ned 84 kilo. Se hvordan han ser ut nå

Ethan Taylor har vært stor så lenge han kan huske. Han ble mobbet på skolen. Da han begynte å...

Bjørn Einar Romøren får strålebehandling i Tyskland: – Skal stråle livskiten ut av det som er igjen

Bjørn Einar Romøren (38) er i Tyskland for å få strålebehandling mot kreften. Den tidligere skihopperen er veldig positiv...