tirsdag, februar 18, 2020
Helse Den lille gutten spiste popcorn til lørdagsfilmen. To dager...

Den lille gutten spiste popcorn til lørdagsfilmen. To dager senere ble han livstruende syk

-

Familien på fem fra Colorado i USA hadde benket seg sammen foran tv-en for å se filmen Mrs. Doubtfire. På bordet stod en stor bolle med popcorn. Plutselig gjorde den yngste sønnen, Nash, tegn til at han ble kvalt.

Mammaen Nicole, har skrevet et innlegg på Facebook der hun forteller hva som skjedde. Nå ønsker hun å advare andre foreldre.

Foto: facebook/Nicole Johnson Goddard

«Nash hadde en liten kvelningsepisode, men var bra igjen med en gang etterpå. Vi så ikke noe komme ut, så vi antok at han svelget det. Han virket helt fin og vi fortsatte å se film. Det eneste vi la merke til, var at han hostet en del etter episoden», skriver Nicole på Facebook.

Foto: facebook/Nicole Johnson Goddard

En rar hoste

Dagen etter var sønnen helt fin, bortsett fra at han hadde en rar hoste som bekymret moren litt. Men hun regnet med at sønnen bare var forkjølet. Mandagen kom, og Nicoles mann, Jake, dro på jobbreise. Han skulle være borte i tre dager.

«Da kvelden kom, la jeg merke til at Nash var varm og klengete. Han hadde feber, så jeg ga ham febernedsettende, og puttet han til sengs», skriver Nicole videre.

Men hosten ble verre og den lille gutten begynte å slite med pusten. Nicole ble bekymret og ringte legen. De fikk beskjed om å komme med en gang. Det ble tatt røntgen av Nashs lunger, og legen besluttet at de skulle utføre en bronkoskopi, en undersøkelse der man fører et kamera ned i lungene.

Foto: facebook/Nicole Johnson Goddard

Pustet inn popcorn

Det viste seg at lille Nash hadde pustet inn popcorn. Hele seks biter, fikk legene ut. Popcorn-bitene hadde ført til en kraftig betennelse i den ene lungen. Legene fikk ikke ut alt, så Nash måtte ha en ny operasjon to dager senere.

LES OGSÅ: 3-år gammel jente havnet i koma og mistet livet etter å ha spist popcorn – moren advarer alle foreldre

Heldigvis var denne operasjonen vellykket, og legene fikk ut alt popcornet Nash hadde pustet inn.

Foto: facebook/Nicole Johnson Goddard

Nå ønsker Nicole å advare andre foreldre mot å gi popcorn til barn under fem år. Hun oppfordrer også foreldre til å lytte til magefølelsen hvis de mistenker at noe er galt med barna deres. Hadde ikke hun gjort det selv, kunne denne historien ha endt på en helt annen måte.

Foto: facebook/Nicole Johnson Goddard

Del gjerne artikkelen videre for å advare andre småbarnsforeldre mot den potensielle faren popcorn kan være!

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Lille Freya ble født alt for tidlig – smilet til den premature babyen har rørt tusenvis

Det å skulle ta imot et barn som fødes for tidlig er nok en angstfull opplevelse for de fleste foreldre. Spørsmålene er sannsynligvis mange,...

Den fire år gamle gutten overtaler familien sin til å adoptere en hjemløs, gammel mann

Fireåringen gikk den samme ruten til og fra barnehagen sammen med mammaen sin hver eneste dag. Og hver dag gikk de forbi en eldre,...

Slik gikk det med Angelina Jordan i finalen av «America’s Got Talent: The Champions»

Etter at Angelina Jordan gikk videre i «America’s Got Talent» har hun vært på "alles lepper". I natt ble resultatene av finalen avslørt.   14-år...