Hjem Familie Den lille guttens brev til tante smelter hjerter på internett

Den lille guttens brev til tante smelter hjerter på internett

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Matt har nylig lært å skrive – og benyttet den nyslåtte kunnskapen til å sende et søtt brev til tante Mel.

Dersom vi hadde vært like flinke som små barn til å si hva vi betyr for hverandre, ville det nok vært mye mer glede i verden. Ord fra barnemunn er ofte herlig ufiltret.

Den lille gutten skrev brev til tanten sin for å takke henne. Tante har nå delt det herlige brevet på et Reddit-forum, der en rekke brukere har gitt tommelen opp for de nydelige ordene fra nevøen.

Unge Matt innleder brevet med å fortelle om sitt ærend: «Kjære tante Mel, jeg ville bare ta meg tid til å si takk for at du er en slik flott tante».

Han fortsetter deretter med å fortelle tanten hvorfor han er så glad i henne.

«En av tingene som gjør deg til en så super person er at du alltid bryr det. Når jeg har et spørsmål om planter kan jeg alltid stole på at du gir meg alle tipsene. Når jeg er urolig er du der og bygger opp selvtilliten min, noe jeg virkelig setter pris på»

Avslutningsvis kommer Matt med en herlig takk der han sier «Takk for at du er fantastisk», etterfulgt av en håndtegnet smile-emoji med stjerner som øyne.

Den lille gutten har signert brevet med «kjærlig hilsen Matthcedy».

I kommentarfeltet oppfordres tanten til å ta vare på brevet og vise det til han når han blir eldre.

En annen, som også har en nevø, forteller at noe av det kjæreste hun har er kortet han skrev til henne da hun var syk. Det hadde den korte men ærlige teksten «kjære tante, jeg elsker deg».

Det er uansett bred enighet på forumet om at det å være tante er noe av det herligste her i livet.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com