Forsiden Dyr Den lille hunden ble funnet forlatt og alene på gaten - se...

Den lille hunden ble funnet forlatt og alene på gaten – se den ekstreme forvandlingen

Den lille hunden Dex veide kun fire og et halvt kilo da han ble funnet på gaten i Texas, USA. Han hadde mistet nesten all pels, på nær litt på halen, og led av omfattende hudinfeksjoner og svekkelser i skjelettet på grunn av feilernæring.

Dex ble innlosjert på Austin Animal Center, hvor veterinærene ikke levnet den da knapt ett år gamle hunden noen særlig sjanse for å overleve. Ekspertene anslo Dex hadde vært syk i nærmere et halvt år da han ankom dyresenteret, men bestemte seg likevel for å gjøre sitt ytterste for ham.

Reklame

I tillegg til infeksjonene og det svekkede skjelettet hadde Dex også svært lav produksjon av tårer, noe som gjorde at han hadde tørre øyne og sto i fare for å miste synet hvis ikke han kom under behandling umiddelbart. Det var lenge frykt for at det allerede var for sent.

Foto: Facebook

Dex var svært medtatt da han endelig ble tatt hånd om av barmhjertige dyrevenner og fikk profesjonell hjelp til lidelsene sine.

Foto: Facebook

Det tok ikke lang tid før Dex fant seg til rette i hundekurven han fikk ved dyresenteret.

Foto: Facebook

Da Dex endelig fikk den hjelpen han hadde bruk for, begynte det langsomt å gå fremover for den lille hunden. Etter bare en uke begynte han allerede å logre med halen, og etter to var han frisk nok til både å tygge på hundebein og leke med de andre hundene på internatet.

LES OGSÅ
Alenemoren adopterer ei lita jente. Får sjokk når hun finner ut hvem jenta er

For at også andre skulle kunne ta del i fremskrittene, valgte de ansatte ved klinikken å dele historiene på facebook under hashtag #dexupdate. Hvilket var en svært god idé, for ikke lenge etterpå begynte det å komme donasjoner og andre gaver til den lille krabaten.

Dex mottok deilige tepper å ligge på, salver til den syke huden og mengder av leketøy. Dyrevenner over hele verden var med og bidro, så Dex skulle ha det så bra som overhodet mulig.

LES OGSÅ: Hun tar med seg en hjemløs hund – Se hvordan hunden takker henne!

En av disse dyrevennene var Beth Legacki, som tidligere hadde adoptert hunder fra Dog Rescue Action som nå hadde overtatt ansvaret for å finne en ny eier til Dex. Da Beth fikk øye på Dex for første gang, begynte hun å gråte og visste umiddelbart hun ville adoptere ham!

Foto: Facebook

I dag ser Dex slik ut, og han har endelig fått det hjemmet og all den kjærligheten han fortjener!

Foto: Facebook

Del gjerne denne artikkelen for å hylle alle de dyrevennene verden over som gjør at fortapte hunder som Dex igjen kan finne livsgleden de fortjener.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Etter Anne Grete Preus bortgang : Ingrid Bjørnov med rørende minneord

I går kom den sørgelige nyheten om at Anne Grete Preus er død. I dag fylles sosiale medier av minneord og kondolanser.  Anne Grete Preus...

Sykepleieren løp ut av rommet da hun så hva som var i pasientens øre

Susie Torres fra Kansas City trodde hun hadde vann i øret, og tok seg en tur til legen. Da sykepleieren sjekket øret hennes, løp...

Hun er 83 år gammel, og hun er kroppsbygger. Se de utrolige bildene

Ernestine Shepherd var ikke spesielt opptatt av noen form for trening som ung. Ikke før hun ble 56 år. Etter det, tok det plutselig...

Ulrikke Falch fikk voldsomt angstanfall – endte på legevakta

Skuespiller Ulrikke Falch (23) har jobbet med en ny tv-serie kalt "F-ordet". Serien har blitt utsatt flere ganger på ubestemt tid. Nå forteller Ulrikke...

Alex Rosén sjokkerer Märtha Louise i radioprogram

Da prinsessen vår nylig var gjest i "Alex Rosén Show" på Radio Rock, mistet hun både munn og mæle av Alex ville AG3-historie. Det mange...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT