in ,

Den lille hunden ble funnet forlatt og alene på gaten – se den ekstreme forvandlingen

Den lille hunden Dex veide kun fire og et halvt kilo da han ble funnet på gaten i Texas, USA. Han hadde mistet nesten all pels, på nær litt på halen, og led av omfattende hudinfeksjoner og svekkelser i skjelettet på grunn av feilernæring.

Dex ble innlosjert på Austin Animal Center, hvor veterinærene ikke levnet den da knapt ett år gamle hunden noen særlig sjanse for å overleve. Ekspertene anslo Dex hadde vært syk i nærmere et halvt år da han ankom dyresenteret, men bestemte seg likevel for å gjøre sitt ytterste for ham.

I tillegg til infeksjonene og det svekkede skjelettet hadde Dex også svært lav produksjon av tårer, noe som gjorde at han hadde tørre øyne og sto i fare for å miste synet hvis ikke han kom under behandling umiddelbart. Det var lenge frykt for at det allerede var for sent.

Foto: Facebook

Dex var svært medtatt da han endelig ble tatt hånd om av barmhjertige dyrevenner og fikk profesjonell hjelp til lidelsene sine.

Foto: Facebook

Det tok ikke lang tid før Dex fant seg til rette i hundekurven han fikk ved dyresenteret.

Foto: Facebook

Da Dex endelig fikk den hjelpen han hadde bruk for, begynte det langsomt å gå fremover for den lille hunden. Etter bare en uke begynte han allerede å logre med halen, og etter to var han frisk nok til både å tygge på hundebein og leke med de andre hundene på internatet.

For at også andre skulle kunne ta del i fremskrittene, valgte de ansatte ved klinikken å dele historiene på facebook under hashtag #dexupdate. Hvilket var en svært god idé, for ikke lenge etterpå begynte det å komme donasjoner og andre gaver til den lille krabaten.

Dex mottok deilige tepper å ligge på, salver til den syke huden og mengder av leketøy. Dyrevenner over hele verden var med og bidro, så Dex skulle ha det så bra som overhodet mulig.

LES OGSÅ: Hun tar med seg en hjemløs hund – Se hvordan hunden takker henne!

En av disse dyrevennene var Beth Legacki, som tidligere hadde adoptert hunder fra Dog Rescue Action som nå hadde overtatt ansvaret for å finne en ny eier til Dex. Da Beth fikk øye på Dex for første gang, begynte hun å gråte og visste umiddelbart hun ville adoptere ham!

Foto: Facebook

I dag ser Dex slik ut, og han har endelig fått det hjemmet og all den kjærligheten han fortjener!

Foto: Facebook

Del gjerne denne artikkelen for å hylle alle de dyrevennene verden over som gjør at fortapte hunder som Dex igjen kan finne livsgleden de fortjener.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Den vettskremte hjorten ligger rett ut på bakken – Så kommer det en mann som gjør noe hjertegripende!

Dette visste du ikke om minigulrøtter – Professor rystet over folks uvitenhet