mandag, november 23, 2020

Den lille jenta blir hetset fordi hun har et fødselsmerke i ansiktet. Nå raser moren hennes

Mest lest nå

Flere millioner har sett den blide bussjåføren fra Bergen

Bussjåfør Rob «NorwayRob» Scott er verdensstjerne på videoappen TikTok. Med millioner av visninger på videoene sine, er Rob kanskje en...

Lille Angelica er bare et drøyt år gammel. Heldigvis er hun selv helt uvitende om hva folk sier om henne, både ute i offentligheten og på nettet. Mamma Marianna derimot, får det med seg, og hun har ikke tenkt å det gå ubemerket hen.

«Den verste kommentaren jeg har fått på nettet, var da noen spurte om jeg hadde dyttet ansiktet hennes ned i en stekepanne», sier Marianna Bowering (27) fra Adelaide i England til Daily Mail.

«Ute i offentligheten, tror jeg det mest sårende vi har opplevd, var da noen på en fotballkamp sa til meg at hun var defekt. Han bare sa det sånn til meg, og så bare gikk han videre. Jeg var helt sjokkert», sier Marianna videre.


Den unge moren har også fått flere bemerkninger slengt etter seg, om at datteren er stygg og fæl og at hun aldri kommer til å få seg en kjæreste.

«Jeg har også fått kommentarer om at jeg ikke burde la henne leke med kokende vann», sier Marianna.

Foto: Marianna Bowering / Facebook

Mange dumme kommentarer

Marianna forteller videre at mens mange hetser datteren med vilje, er det også mange som kommer med dumme kommentarer som sikkert egentlig er godt ment.

«Det verste jeg hører i den sammenhengen, er når folk forteller meg at hun bare kan dekke over det med sminke når hun blir eldre», sier Marianne.

«Hvorfor skal hun dekke over det», spør hun.

«En annen typisk kommentar som irriterer meg, er når folk ser henne og forteller meg at jeg ikke må bekymre meg for hun er «pen likevel», sier Marianna.

Foto: Marianna Bowering / Facebook

Viktig å normalisere ulikheter

Marianna har ikke tenkt å gjemme bort datteren sin, selv om en del folk ikke kan oppføre seg. Hun har tvert imot planer om å vise fram den lille jenta. Derfor har hun laget en Instagram-konto der hun legger ut bilder av den lille datteren.

«Vi ser nesten aldri mennesker med slike ulikheter i mediene», sier Marianna, og legger til:

«Jeg tror det er viktig å spre informasjon om dette, og samtidig normalisere det.»

Foto: Marianna Bowering / Facebook

LES OGSÅ14-år gammel jente tok livet sitt – faren inviterte mobberne til begravelsen

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter