Hjem Familie Den lille jenta fryser helt da hun skal på scenen og danse. Så blir bestefaren hennes med opp.

Den lille jenta fryser helt da hun skal på scenen og danse. Så blir bestefaren hennes med opp.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Fire år gamle McKinly Lester skulle danse på cheerleader-oppvisningen på skolen. Men da det ble hennes tur, frøs hun helt til. Dette turte hun ikke.

«Mamma, jeg vil at bestefar skal danse med meg», visket McKinly til mammaen sin, Chelsey, rett før det var hennes tur.

Det var lille McKinly som hadde invitert bestefaren til cheerleading-oppvisningen. Hele familien var samlet for å overvære den store eventen. Det skriver nettsiden Inspire More.

Foto: Facebook

Nervene tok overhånd

Fireåringen så med store øyne på de andre cheerleaderne mens de danset. Snart var det hennes tur. Men så tok nervene overhånd. Da det ble hennes tur, turte hun rett og slett ikke å gå på.

Moren hennes fortalte bestefar Jeff hva barnebarnet hadde sagt. At hun ville at han skulle bli med opp. Jeff var ikke vond å be. Han hoppet ut av setet, tok barnebarnet sitt i hånden, plukket med seg et par pom pom-er og gikk opp foran publikum.

Foto: Facebook

Kyllingdansen

Bestefar Jeff Harville bor i Tennessee i USA, og er vanligvis ikke den type mann man skulle tro danset cheerleading. Han er en ekte motorsykkel-entusiast.

Men Jeff vrikket på rumpa og danset kyllingdansen til stor applaus fra hele skolen. Etter hvert ble det litt mer avansert dansing, men bestefar Jeff kom seg gjennom det også med hevet hode. Heldigvis kunne lille McKinly alle bevegelsene, og Jeff kunne bare kikke bort på henne for hjelp.

Foto: Facebook

Tett bånd

Chelsey har i ettertid sagt at hun ikke er det minste overrasket over at Jeff ble med opp for å danse, for å glede barnebarnet sitt. De to har et veldig tett bånd.

«Bestefaren hennes betyr veldig mye for henne», sier Chelsey.

«Hun er en ekte bestefar-jente. Dette er noe hun aldri kommer til å glemme, at bestefaren danset med henne», sier hun videre.

Foto: YouTube

Se videoen av bestefar Jeff som danser her:

https://www.facebook.com/100006378518363/videos/2203158373240092/
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com