Hjem Historier fra livet Den lille jenta går bort til den fremmede mannen. Hans reaksjon får folk til å smelte

Den lille jenta går bort til den fremmede mannen. Hans reaksjon får folk til å smelte

Nå ønsker pappen til jenta å minne folk om at kjærlighet og snillhet fortsatt eksisterer, selv om man kan få det stikk motsatte inntrykket av å lese dagens nyheter.

Pappa Kevin Armentrout satt på flyplassen i Las Vegas med sin lille datter Carter Jean. Den lille jenta kjedet seg, akkurat som små barn flest gjør når de må sitte og vente på flyplasser. Kevin forteller at datteren var i sitt vanlige, nysgjerrige humør. Hun sa «hei» til alle hun møtte, og gikk bort til andre folk som også satt og ventet.

Så gikk hun bort til en høy mann kalt Joseph Pat Wright. Joseph var på vei hjem etter å ha vært på en jobbkonferanse.

Facebook

Bestevenner

«Han ønsket henne velkommen, og spurte om hun ville sitte ved ham», skriver Kevin på Facebook. «Han tok frem nettbrettet sitt og viste henne hvordan man kunne tegne med det, de så på tegneserier sammen, og hun ga ham litt snaks. Dette var ikke et kort, lite møte, dette varte i 45 minutter. Da jeg satt og så på dem, kunne jeg ikke la være å tenke, forskjellig kjønn, forskjellig rase, forskjellig generasjon, og bestevenner. Dette er den verdenen jeg vil at min datter skal vokse opp i.»

Facebook

Fortsett å skinne

Kevin fortsetter: «I et land vi stadig får høre at er så splittet, vil jeg at livet hennes skal bli fylt opp med øyeblikk som dette … ikke liberal eller konservativ republikk eller demokrat, sosialist eller kapitalist, bare MENNESKE. Joseph i Oklahoma, hvis du leser dette. Takk for at du viste min datter hva snillhet og medfølelse er. Fortsett å skinne i verden.»

Så fort Kevin hadde postet dette på Facebook, gikk det viralt, og folk som kjente Joseph begynte å dele deres egne minner med han.

Facebook

Hel ved

«Jeg elsker dette! Og jeg er ikke overrasket! Joseph Pat Wright (min svigerbror) er en kristen man som behandler alle som en venn. Han er en ekte velsignelse og din lille jente er en engel selv! Hun vil ha en venn for livet i han», skriver Linda Taylor.

«Som en venn og tidligere kollega av Joseph, kan jeg fortelle at han er en stor mann og han er fantastisk med barn i alle aldere», skriver Thede Green.

«Responsen jeg har fått, tyder på at Joseph er hel ved! Og at han har vært det hele livet», skriver Kevin, og sier han håper at vi alle kan lære fra denne historien, at medfølelse og snillhet skjer rundt oss hver dag. Vi må bare se etter det. Og når du ser det, ros det.

Trykk på deleknappen om du er enig!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com