Forsiden Historier fra livet Den lille jenta går bort til den fremmede mannen. Hans reaksjon får...

Den lille jenta går bort til den fremmede mannen. Hans reaksjon får folk til å smelte

Nå ønsker pappen til jenta å minne folk om at kjærlighet og snillhet fortsatt eksisterer, selv om man kan få det stikk motsatte inntrykket av å lese dagens nyheter.

Pappa Kevin Armentrout satt på flyplassen i Las Vegas med sin lille datter Carter Jean. Den lille jenta kjedet seg, akkurat som små barn flest gjør når de må sitte og vente på flyplasser. Kevin forteller at datteren var i sitt vanlige, nysgjerrige humør. Hun sa «hei» til alle hun møtte, og gikk bort til andre folk som også satt og ventet.

Så gikk hun bort til en høy mann kalt Joseph Pat Wright. Joseph var på vei hjem etter å ha vært på en jobbkonferanse.

Reklame

Facebook

Bestevenner

«Han ønsket henne velkommen, og spurte om hun ville sitte ved ham», skriver Kevin på Facebook. «Han tok frem nettbrettet sitt og viste henne hvordan man kunne tegne med det, de så på tegneserier sammen, og hun ga ham litt snaks. Dette var ikke et kort, lite møte, dette varte i 45 minutter. Da jeg satt og så på dem, kunne jeg ikke la være å tenke, forskjellig kjønn, forskjellig rase, forskjellig generasjon, og bestevenner. Dette er den verdenen jeg vil at min datter skal vokse opp i.»

Facebook

Fortsett å skinne

Kevin fortsetter: «I et land vi stadig får høre at er så splittet, vil jeg at livet hennes skal bli fylt opp med øyeblikk som dette … ikke liberal eller konservativ republikk eller demokrat, sosialist eller kapitalist, bare MENNESKE. Joseph i Oklahoma, hvis du leser dette. Takk for at du viste min datter hva snillhet og medfølelse er. Fortsett å skinne i verden.»

LES OGSÅ
Laura la ut toppløsbilde av seg selv og fikk høyst uventede reaksjoner

Så fort Kevin hadde postet dette på Facebook, gikk det viralt, og folk som kjente Joseph begynte å dele deres egne minner med han.

Facebook

Hel ved

«Jeg elsker dette! Og jeg er ikke overrasket! Joseph Pat Wright (min svigerbror) er en kristen man som behandler alle som en venn. Han er en ekte velsignelse og din lille jente er en engel selv! Hun vil ha en venn for livet i han», skriver Linda Taylor.

«Som en venn og tidligere kollega av Joseph, kan jeg fortelle at han er en stor mann og han er fantastisk med barn i alle aldere», skriver Thede Green.

«Responsen jeg har fått, tyder på at Joseph er hel ved! Og at han har vært det hele livet», skriver Kevin, og sier han håper at vi alle kan lære fra denne historien, at medfølelse og snillhet skjer rundt oss hver dag. Vi må bare se etter det. Og når du ser det, ros det.

Trykk på deleknappen om du er enig!

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Politiet advarer: Ikke svar hvis du blir oppringt fra 112

Mange har den siste tiden opplevd å bli ringt opp fra nummeret 112, politiets eget nødnummer. Nå går politiet ut og advarer mot å...

Politiet refser fulle tenåringsforeldre – Har man valgt å få barn, følger det noen forpliktelser med

Politiet opplever ofte at når de plukker opp fulle ungdommer helt ned i 15-årsalderen, så kan ikke foreldrene hente barna sine fordi de enten...

Linn Skåber med klar oppfordring til foreldre: La barna kjede seg

Linn Skåber (49) er sjeleglad for at hun selv kjedet seg masse i oppveksten. Hun mener det er årsaken til at hun er så...

Trygg trafikk: Ikke kjør barna til skolen

Skolen er i gang etter ferien og mange barn ferdes langs veiene. Kjører du barnet ditt til skolen for å sikre at barnet kommet...

Småbarnsmoren ble lei av det lange, hvite håret sitt – se den store forvandlingen

Christal er en hardtarbeidende mamma som har kommet til det punktet at hun er veldig lei av utseende sitt. Hun er trøtt av sitt...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT