fredag, juni 5, 2020

Den lille jenta og hunden har sitt eget, hemmelige språk. Nå går videoen av de to viralt

Mest lest nå

Lille Everlee er bare to år gammel, men kommuniserer bedre med hunden sin enn hun gjør med mennesker. Morens video av de to bestevennene i dyp samtale, deles nå over hele verden.

Everlee er en to år gammel jente som bor i Washington i USA. Hun har epilepsi, noe som gjør at språket hennes er en del senere utviklet enn hennes jevnaldrende.

Men selv om Everlee ikke kommuniserer så godt med mennesker, har hun og hunden hennes et helt eget hemmelig språk bare de to forstår. Det skriver The Dodo.


Har daglige samtaler

Everlees mamma, Destanie Heath, forteller at datteren og hunden deres Dude, en husky, daglig sitter og har lange samtaler sammen. Ingen aner hva de snakker om, men det er tydelig at de to syns de har en meningsfull dialog.

Everlee og Dude har knyttet et uvanlig sterkt bånd. Helt fra første gang de møttes, har de vært helt uatskillelige.

Kan prate sammen i lange tider

En dag tok Everlees mamma opp telefonen og filmet datteren og hunden Dude mens de snakket sammen. I videoen ser vi de to bestevennene som sitter på et bort utendørs på en campingplass og snakker, eller skal man kanskje heller kalle det ule?

Den ene uler, og den andre svarer. Og sånn holder de på annenhver gang. Everlees mamma forteller at de kan sitte sånn i lange tider. På videoen sitter Everlee og dingler med beina fra bordkanten. Og de to vennene ser stadig bort på hverandre, mellom ulene, som om de virkelig forstår hva den andre sier.

Gir støtte og trygghet

Everlees mamma postet først videoen på Snapchat, men delte den senere på Facebook og andre sosiale medier. Videoen tok helt av, og folk delte og likte den. I skrivende stund har den blitt sett over 277.000 ganger på YouTube.

SE OGSÅ: Bildet av dalmatineren med «hjertenesen» går verden rundt

Everlees mamma forteller at ved å ha en venn som Dude, takler Everlee sykdommen sin mye bedre. Dude gir henne trygghet og støtte, både på gode og dårlige dager.

129,790FansLik
1,372FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter