in

Den lille jenta var fanget i timevis i et hult tre – Forteller utrolige detaljer om livet etter døden

Annabel
Annabel. Foto: Skjermdump Youtube

– Du kan tro hva du vil, men jeg deler dette ut for å hjelpe deg, ikke skade deg.

Det sier sa Annabel Beam til magasinet PEOPLE da hun først fortalte om sin utrolige historie som den dag i dag får mennesker over hele verden til å klø seg i hodet.

Den nå 19-år gamle jenta bærer nemlig på en historie som har gjort at hun har fått følgere over hele verden, en egen fanside på Instagram og tusenvis som mener at hun er beviset på et liv etter døden.

Annabel var bare fire år gammel da hun begynte å ha det moren Christy kaller for «mageproblemer». Fireåringen fikk stadig smertefulle magekramper og oppblåsthet.

Da hun fylte fem år ble tarmen hennes fullstendig blokkert, noe som krevde den første av flere akutte operasjoner. Legene klarte ikke å fastslå hvorfor Annabels mage og tarm ikke fungerte som de skulle. Til tross for at hun tok ti reseptbelagte medisiner, kunne hun fortsatt ikke spise eller drikke normalt, og hun trengte en ernæringssonde.

Men en dag da Annabel var 8 år gammel ble hun plutselig frisk, på en måte verken familie eller leger kan forklare. Annabel var ute å lekte i familiens hage sammen med søstrene sine da hun falt med hodet først ned i et hult tre i hagen.

Søstrene løp inn til moren og fortalte at Annabel satt fast i treet. Moren tenkte først at det måtte være snakk om at jenta ikke kom seg ned fra en høy grein på treet, men ble sjokkert da hun oppdaget at Annabel faktisk var fanget inni selve treet.

Brukte flere timer på å få henne ut

Brannmenn og redningsmannskaper ankom huset og brukte timer på å finne en måte å få Annabel ut av treet. De rigget til slutt opp en rekke trinser og tau som gjorde redningen mulig.

– Annabel hadde fortalt meg noen uker før at hun ønsket å dø og komme til himmelen og leve med Jesus, hvor det ikke er smerte. Hun hadde så mye smerte og lidelse på denne tiden at hun bare var lei av å leve det livet, forteller moren i en podkast.

Til slutt ble tauene og trinsene brukt for å redde Annabel, og bemerkelsesverdig nok hadde hun ingen alvorlige skader, selv om hun ble holdt over natten på et lokalt sykehus for å bli observert.

Det var dagen etter at foreldrene fikk vite om det angivelig himmelske møtet som Annabel hadde mens hun var inne i treet.

– Neste dag etter at de slapp henne fra sykehuset kjørte vi nedover veien da hun fortalte meg: ‘Du vet mamma, jeg dro til himmelen da jeg var i det treet,’ forteller moren og sier videre at hun lurte på hvor hardt datteren egentlig hadde slått hodet.

– Min aller, aller første tanke var: ‘Slo du hodet ditt veldig hardt? Var det bare en drøm … hva snakker hun om?’

Men foreldre begynte etter hvert å ta historien på alvor.

– Hun sa at hun satt på fanget til Jesus og at de snakket og at han sa at brannmennene vil få henne ut og når de gjør det vil det ikke være noe galt med deg, sier moren.

Annabel har fortalt at hun spurte Jesus om hun kunne bli i himmelen, siden hun ikke følte smerte under møtet, men hun fortalte moren sin at han sa at det ikke var mulig.

– Han sa: ‘Jeg vet at du vil bli Annabel, men jeg har planer for deg på jorden som du ikke kan oppfylle i himmelen.

Hvordan kunne hun vite?

Men det var en spesiell ting Annabel fortale som overbeviste foreldrene. Tidligere hadde moren nemlig hatt en abort.

– Da Annabel fortalte meg om himmelen, sa hun: ‘Jeg så en liten jente i himmelen, mamma, og hun så ut akkurat som deg. Jeg spurte Gud hvem den lille jenta var og han sa: ‘Annabel, det er søsteren din’.

Nå var moren overbevist om at datterens historie er ekte.

– Jeg husker bare at jeg tenkte at det ikke var mulig for henne å ha visst det, sier hun.

Og kanskje enda mer bemerkelsesverdig; Etter hendelsen med treet forsvant Annabels sykdommer og hun gikk fra å ta 10 medisiner per dag til å ta ingen, ifølge moren.

– Livet hennes er annerledes, og alle ser det, sier hun.

Historien til Annabel har siden blitt både bok og film, og nedenfor kan du se et intervju med hvor og datter hvor de forteller mer om den spesielle opplevelsen.

LES OGSÅ: Han var død i 20 minutter – 40 år etter forteller han om det utrolige han så

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Ektemannen bygger en spesialsykkel til sin Alzheimer-syke kone

vendela og petter

Petter og Vendela røper nye overraskende detaljer om bryllupet