Hjem Dyr Den lille jenta vil mate hunden – se hundens herlig reaksjon

Den lille jenta vil mate hunden – se hundens herlig reaksjon

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I en video på YouTube, ser man en liten jente som mater en australian shepherd fra matskålen dens. Mange blir forbauset over hundens reaksjon, og videoen har nå blitt sett over 100.000 ganger.

Den lille jenta sitter på gulvet ved hundens matskål, og tar mat fra skålen som hun gir til hunden. Hunden ligger tålmodig og venter på å bli matet, før den spiser fra jentas hånd. Jenta fortsetter med å mate hunden, mens hun også leker litt med hundens mat. Hun heller maten fra en skål til en annen, og søler litt rundt seg. Hunden kryper rundt og spiser opp maten jenta søler.

Hunden er av rasen australian shepherd, også kalt aussie. Aussie er kjent som en krevende rase som trenger mye oppfølging og oppdragelse. Aussien har et sterkt vaktinstinkt. Men oppdradd på riktig måte, kan aussien fungere som en perfekt barnevakt.

Foto: YouTube

Et givende samarbeid

Mange har kommentert videoen på YouTube. De fleste syns det er en nydelig video som viser det sterke båndet mellom en hund og en baby.

– For en nydelig hund. Hunden virker som den vet at den må være forsiktig, skriver en.

 – Jeg tror samarbeid som dette vil sette varige spor i babyen. Hvordan man skal ta vare på andre, og så videre. Fin video, skriver en annen.

En forteller hvordan hans egen aussie reagerte rundt barn:

– Jeg savner fortsatt aussien min. Oppførselen hennes endret seg totalt rundt små barn. Det var helt utrolig å se på. Plutselig virket det som at barna var valpene hennes, og ingen ting var godt nok for barna hennes. Og Gud hjelpe den som så mye som hintet om å skade noen av barna hennes.

Skeptisk

Andre er skeptisk til å la barn leke med hundens mat på denne måten.

– Jeg er bekymret over å la et barn samhandle med hvilken som helst hund mens de spiser eller er nær mat. Denne hunden er mest sannsynlig ok, men mange vil bite når de er i nærheten av mat. Jeg syns man bør lære barna å holde seg unna hunder når de spiser, skriver en.

Her kan du se videoen og bedømme selv. Det er i hvert fall ingen tvil om at denne hunden og babyen har et helt spesielt bånd:

LES OGSÅ: 5 år gamle Noah reddet lillesøsteren og hunden ut av det brennende huset

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com