Lilly Rae elsker hester, og hun har en helt egen evne til å roe dem ned.

Lilly Rae elsker å kose med og roe ned hestene i stallen til mammaen. Og hestene ser ut å elske Lilly Rae. Selv om jenta er veldig mye mindre enn de store, majestetiske hestene, er hun ikke det minste redd for dem, skriver Djurbibeln.

Vil ha mer kos

Det var mammaen til Lilly Rae som filmet videoen. Hun heter Samantha Victoria Buncher og driver hestesenteret Sky High Equestrian Center.

På videoen ser vi hvordan den lille jenta går bort til den store, hvite hesten og koser med den så den nesten faller i søvn. Den hvite hesten hun koser med, er til salgs.

«Jeg ga han en Cheez-It (en type kjeks), og han spise ikke en gang fingrene mine», sier Lilly Rae i videoen etter hun har koset med hesten.

Hesten snur seg etter henne og ser ut som at den vil at jenta skal komme tilbake.

«Han vil ha flere kyss», hører vi mammaen si i bakgrunnen.

Fant sitt kall i livet

Sky High Equestrian Center ligger i Tomball i Texas. Der kjøper og selger de hester til bruk i jakt, ridning, dressur og hopp, samt ponnier til små barn.

Samantha  jobbet i mange år som lærer og hestetrener. En dag skulle hun selge en hest for en kunde. Da fant hun sitt kall i livet: Å kjøpe og selge hester. Ikke bare elsker hun å hjelpe folk med å finne den perfekte hesten, hun fant også ut at hun elsker å finne den perfekte familien til hestene.