torsdag, februar 27, 2020
Dyr Den lille jenta ville roe ned hesten. Se hestens...

Den lille jenta ville roe ned hesten. Se hestens nydelige reaksjon

-

Lilly Rae elsker hester, og hun har en helt egen evne til å roe dem ned.

Lilly Rae elsker å kose med og roe ned hestene i stallen til mammaen. Og hestene ser ut å elske Lilly Rae. Selv om jenta er veldig mye mindre enn de store, majestetiske hestene, er hun ikke det minste redd for dem, skriver Djurbibeln.

Vil ha mer kos

Det var mammaen til Lilly Rae som filmet videoen. Hun heter Samantha Victoria Buncher og driver hestesenteret Sky High Equestrian Center.

På videoen ser vi hvordan den lille jenta går bort til den store, hvite hesten og koser med den så den nesten faller i søvn. Den hvite hesten hun koser med, er til salgs.

«Jeg ga han en Cheez-It (en type kjeks), og han spise ikke en gang fingrene mine», sier Lilly Rae i videoen etter hun har koset med hesten.

Hesten snur seg etter henne og ser ut som at den vil at jenta skal komme tilbake.

«Han vil ha flere kyss», hører vi mammaen si i bakgrunnen.

Fant sitt kall i livet

Sky High Equestrian Center ligger i Tomball i Texas. Der kjøper og selger de hester til bruk i jakt, ridning, dressur og hopp, samt ponnier til små barn.

Samantha  jobbet i mange år som lærer og hestetrener. En dag skulle hun selge en hest for en kunde. Da fant hun sitt kall i livet: Å kjøpe og selge hester. Ikke bare elsker hun å hjelpe folk med å finne den perfekte hesten, hun fant også ut at hun elsker å finne den perfekte familien til hestene.

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Smittevernekspert advarer i forbindelse med koronaviruset: ikke dra på reise nå

Koronaviruset har spredd seg over hele verden.  Nå advarer smittevernekspert Johan Giesecke mot at man ikke bør dra utenlands akkurat nå. Til Svenska Dagbladet sier...

Når barn klipper seg selv – se de hysterisk morsomme bildene i denne serien

Vi har vel alle hørt uttrykket om å ta skjeen i egen hånd? Vel, her kommer et lite knippe barn som gjorde nesten nettopp...

Plages du av fiselukt? Nå kan du kjøpe undertøy og puter som skjuler det for deg

Ja, du leste faktisk helt riktig. Et engelsk firma har nå oppfunnet puter og undertøy som fjerner lukten av fis - enten den er...