lørdag, januar 23, 2021

Den lille jenta vinker til togene hver eneste dag i 3 år – en dag ser lokføreren en lapp i vinduet

Mest lest nå

«Man vet ikke hva man har før det er borte» er et kjent ordtak som det er mye sant i.

For flere lokførere i Tulsa, Oklahoma, gjaldt dette en 3 år gammel jente som de alle var blitt så glad i. Jenta heter Rio, og hun vinket til dem hver eneste dag fra et vindu ved siden av jernbanesporet.

Etter tre år, oppdaget de at hun plutselig ikke var der lenger, men det hang en lapp i vinduet i stedet for.


Det er Briana Hefley Shepard som har skrevet om denne hjertevarme historien på Facebook-siden Love What Matters.

Hun skriver:

«Familiebedriften flyttet inn i nye lokaler for tre år siden. Disse ligger rett ved jernbanesporet som gir en utsikt rett på alle togene som passerer. Rio elsker det. Det tok ikke lang tid før alle lokførerne oppdaget den lille jenta som smilte og vinket til dem fra vinduet og alle vinket de tilbake til henne. Tiden gikk og det ble en daglig greie for lokførerne. De tutet, Rio løp til vinduet, og alle smilte og vinket til hverandre hver dag. Det var så rørende.

Facebook / Briana Hefley Shepard

«Men for noen uker siden startet Rio på skolen.

Overgangen ble litt hardere enn jeg hadde det trodd. Det slo meg første gang det kom et tog kjørende og Rio ikke sto i vinduet lenger.

De blåste i fløyten og åpnet vinduet som vanlig, men det var ikke lenger en liten jente som sto og vinket til dem. Bare meg, med tårer i øynene og forsiktig vinking. Neste dag laget jeg et skilt. «Hun har begynt på skolen», skrev jeg på skiltet.

Jeg hørte fløyten, løp til vinduet og holdt opp skiltet. Dette er tre uker siden.

Foto: Pixabay

Jeg gråt

«En morgen bare minutter etter at jeg hadde åpnet butikken, banket det på døren. Der sto det en mann i gul skjorte. Han spurte etter den blonde jenta som pleide å stå i vinduet. Alle lurte på hvor hun var blitt av.

LES OGSÅJenta ga vekk alle pengene hun fikk til jul – fikk rørende overraskelse i retur

De hadde sett skiltet mitt, men hadde ikke klart å se hva som sto skrevet på det. De hadde regnet med at hun hadde begynt på skolen, men måtte bare sjekke. Han fortalte at å se Rio vinke til dem på morgenen hadde gjort dagen bedre for de alle i lang tid. I tre år hadde de delt denne koselige, lille stunden.

«De savnet henne, og hadde lyst til å gjøre noe for henne. Han spurte om de få kunne sende henne noe. Jeg svarte selvsagt ja. De skal sende henne en bursdagspresang om noen uker.

Å se dette vennskapet over disse årene har vært magisk for meg. Å vite at det betydde så mye for dem også fyller meg med håp og kjærlighet. Besøket i dag og at de hadde lyst å gi noe tilbake til Rio gir meg tro på godhet. Dette er øyeblikk vi aldri glemmer.

Facebook / Briana Hefley Shepard

Rio vil alltid huske at hun sto i vinduet, vinket til togene og hørte at de blåste i fløyten kun for henne.

Litt ekstra godhet kommer en så langt med. Rio vil huske lokførerne for alltid. Denne historien er et godt eksempel på et vennskap og hvordan små ting i livet kan gjøre en stor forskjell – vi bør aldri tvile på å gjøre noe fint for en fremmed.

 

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter