in

Den ni år gamle gutten brukte lommepengene sine på hundemat til gatehunder. I dag driver han et hundehjem

gatehund

Ken Amante bor på Filippinene og har alltid vært glad i dyr. Helt fra han var en liten gutt, har han tatt vare på hjemløse og syke dyr. Da han var ni år gammel brukte han alle lommepengene sine på hundemat til løshunder. Men en dag bestemte faren hans seg for å følge etter sønnen for å se hva han brukte pengene sine på.

Hver dag etter skolen, fylte Ken sekken sin med hundemat og gikk ut i gatene i byen for å mate de hjemløse hundene. Blant de hjemløse hundene, var det tre små underernærte valper. Det skriver britiske Metro.

Kens far lurte fælt på hva sønnen drev med etter skoletid. En dag bestemte han seg for å følge etter sønnen. Da han fikk se Ken med de tre valpene, tok han frem kamera og knipset et bilde.

Foto: Facebook / Happy Animals Club

Folk donerte penger til den lille gutten

Faren var dypt imponert over det han så, og la bildet ut på Facebook. Etter kort tid, gikk bildet viralt, og folk fra hele verden begynte å donere penger så Ken kunne kjøpe mer hundemat.

Etter kort tid, hadde Ken fått så mye penger, at han ikke bare kunne kjøpe mat til alle hundene, han kunne også bygge et hundehjem for hjemløse hunder og katter.

Foto: Facebook / Happy Animals Club

Happy Animals Club

I dag er Ken 13 år gammel, og han driver hundehjemmet Happy Animals Club ved siden av skolen. Hjemmet er det første dyrehjemmet i sitt slag i Davao-regionen på Filippinene.

De første hundene som fikk flytte inn, var de tre valpene Whitey, Brownie og Blackie. De ble behandlet av en veterinær, og er i dag friske og sunne.

LES OGSÅ: Mexikanske skoleelever med genialt prosjekt som kommer både miljøet og landets løshunder til gode

Happy Animals Club samarbeider med en veterinær, og har i dag hjulpet og gitt hjem til over 100 hjemløse og syke hunder.

Foto: Facebook / Happy Animals Club

For en fantastisk gutt! Trykk gjerne på deleknappen slik at historien til Ken kan inspirere flere mennesker!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

rune larsen

Rune Larsen flytter fra kona etter 50 år

kong harald seiler

Kongen seiler i VM med kneskade