torsdag, januar 21, 2021

Den norske 18-åringen får nettet til å koke med sin versjon av «O helga natt»

Mest lest nå

Kommer du ikke i julestemning av denne nydelige fremførelsen, så vet ikke jeg.

En video, publisert på Twitter, som viser den 18-år gamle tenoren Ian Bjørsvik fra Askøy, går nå viralt. Videoen ble publisert av Gjert Moldestad som prensenterer videoen slik:

«Denne 19-åringen fra Askøy må bare fortsette å synge! For en vakker stemme.
O helga natt – på vakkert vis av Ian Marcus Bjørsvik.»


Ifølge BT er Bjørsvik faktisk bare 18 år gammel, og nå har tusenvis av nordmenn sett videoen hvor han synger den populære julelåta.

«Jeg noterer navnet; Ian Marcus Bjørsvik. Tror vi hører fra ham igjen», skriver en av de mange som nå kommenterer videoen. En annen skriver:

«Jussi Björlings arvtaker!! Milde måne for en fantastisk stemme!»

Skal på skole i London eller København

Til Bergens Tidenende forteller den unge tenoren at han ble bedt av lærere og medelever ved musikklinjen på Langhaugen om å være med å synge «O Helge natt. Og han nølte ikke.

– Jeg har sunget den mange ganger før, og det var lett å si ja. Dette er en klassisk avslutning på en julekonsert, sier han til avisen og forteller videre at han har blitt overrasket over den enorme responsen.

– Jeg har jo mye annet også, så det var litt morsomt at akkurat den skulle gå viralt, sier han til BT.

Ian som nå går på Langhaugen skal videre på musikk-konservatoriet i London eller København. Han har tilbud fra to høyt respekterte skoler men har ikke valgt hvor han skal gå enda.

Nedenfor kan du høre den fantastiske låta – og merk deg navnet; Ian Marcus Bjørsvik kommer vi nok til å høre med fra! Del gjerne så flere får høre denne versjonen!

LES OGSÅ: Hun mixer sammen ”O helga natt” og ”Hallelujah” – Resultatet blir magisk

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter