tirsdag, oktober 27, 2020

Den norske hunden Ghost elsker å synge – nå tar han Instagram med storm

Mest lest nå

Dette halverer risiko for tidligere død for hjerteflimmer-pasienter

En omfattende studie av personer med hjerteflimmer konkluderer med at hjerteflimmer-pasientene som trener regelmessig halverer risikoen for tidligere død.  Over...

I Sola kommune i Rogaland bor det en helt spesiell hund. Hunden heter Ghost og han elsker å synge.

Det hele begynte da eierne Aline Tøllefsen Søndrol og Kristoffer Rosenberg skulle lage guacemole til fredagstacoen. Når stavmikseren ble brukt satte Ghost til å ule til lyden.

Etter dette begynte han å «synge» til mange forskjellige sanger, og han har noen klare favoritter: Imagine Dragons «Thunder» er yndlingssangen hans.


«Hvis jeg setter «Thunder» på i et annet rom enn Ghost oppholder seg i, stormer han inn i rommet og begynner å ule med til sangen», forteller Tøllefsen Søndrol til TV2.

Instagram-kjendis

På Instagram er det den tykkpelsede, hvite samojeden som befinner seg på toppen. Kontoen ghost_the_samoyed har over 340.000 følgere. Kontoen startet som en vanlig Instagram-konto hvor venner og familie kunne følge den pelskledde herligheten. Nå har han altså fått følgere fra hele verden.

I april 2018 delte Tøllefsen Søndrol en video av Ghost når han ser på programmet The Ellen DeGeneres Show, et amerikansk talkshow ledet av komikeren og skuespilleren Ellen DeGeneres. Videoen ble siden repostet av den populære talkshow-verten, og fra da tok det skikkelig av.

Følgerne kommer fra alle verdens kriker og kroker. For det meste befinner de seg i USA og Canada, men også i land som Spania, Italia, Sør-Afrika, Australia, Afghanistan og Egyp, forteller Tøllefsen Søndrol. Hun forteller at det nok er flere grunner til at hunden deres har blitt så populær. Det er selvsagt fascinerende at han synger, men den hvite pelsen hans og energien han har er også noe folk lar seg fascinere av, tror hun.

Her kan du se en video av sangglade Ghost.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter