søndag, juni 13, 2021

Den nybakte faren deler bilde av datteren og kona. Så må han fortelle den grusomme nyheten

Mest lest nå

Amerikanske Nathan Johnson og hans kone Megan gledet seg til å foreldre. Og endelig kom lille Eilee Kate til verden. Fødselen gikk fint og både mor og barn var friske. Som de fleste nybakte foreldre, delte den stolte faren bilde av kona og datteren. Men så, bare åtte timer etter fødselen, ble alt snudd på hodet.

Eilee Kate ble født rund halv tre om natten. Megan holdt henne, matet henne og rapet henne. Nathan fortalte at ingen av dem fikk sove den natten, for de var så spente. De lå og snakket sammen hele natten og bare så på det lille vidunderet. Nathan fikk også en av sykepleierne til å ta et bilde av dem lille familien. Bildet sendte han rundt til alle i familien og vennene deres.

Tidlig neste morgen, rundt klokken 9, ble Megan akutt dårlig. Hun fikk plutselig alvorlige komplikasjoner etter fødselen. Klokken 11 var hun død.


Foto: Privat / GoFundMe

– Finnes ikke ord

Dagen etter, opprettet en venn av Nathan en side på GoFundMe der han samlet inn penger til Nathan og den nyfødte datteren.

– Mitt navn er Josh Wilson, og jeg er så heldig at jeg kjenner Nathan Johnson, skriver vennen.

– Han spiller gitar i bandet mitt. Nathan elsker livet. Han elsker mennesker. Han elsket kona si, Meg. Han snakker om henne hver dag. Halvparten av alle postene hans online, er med hans «boo», hans «gudinne», hans «skjønnhet», skriver han videre, og fortsetter:

– I går dro Megan hjem for å være med Jesus. Det er unødvendig å si at Nathan er knust. Det er ingen ord for dette, så jeg skal ikke si så mye mer. Men jeg vet dette: Nathan er en fantastisk man og far. Han elsker datteren sin så høyt.

Var organdonor

Så langt har folk donert over 4,3 millioner kroner. Pengene skal gå til å dekke Nathans utgifter i tiden fremover, slik at han skal slippe å bekymre seg for økonomien og at han må tilbake til jobb.

Meghan hadde registrert seg som organdonor, og har reddet livet til flere mennesker etter sin død.

– Meg hadde villet at jeg skulle oppfordre dere alle til å bli organdonorer, skriver vennen.

LES OGSÅ: Far lot sin 3-år gamle datter velge klær før fotografering i barnehagen – nå deles bildet over hele verden

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter