søndag, november 28, 2021

Den nybakte moren fikk ammehjelp av orangutangen

Mest lest nå

Gemma Copeland fra Østerrike var på besøk i Schönbrunn Zoo i Wien, med samboeren sin og deres nyfødte sønn. Besøket hos orangutangene skulle gi henne et minne for livet.

Gemma stod utenfor inngjerdingen til orangutangene, da sønnen henne begynte å bli urolig. Gemma skjønte raskt at han var sulten, og at det var tid for å amme. Det var stille i dyrehagen denne formiddagen. Gemma bestemte seg for å amme sønnen mens hun fortsatte å se på de mektige orangutangene.

Den nybakte moren satt seg ned med sønnen i et hjørne ved glasset. Da skjedde det noe helt utrolig.


Foto: Boobie Babies / Facebook

– Ville støtte og beskytte meg

Gemma skriver på Facebook at en av orangutangene reiste seg, tok med seg et lite teppe, og satt seg ned rett ved Gemma som ammet sønnen.

«Hun så rett inn i øynene mine, og satt seg ned sammen med meg. Så plasserte hun hånden sin på vinduet, som om hun ville ta på sønnen min», skriver Gemma.

«Hun satt der med meg i omtrent en halvtime. Hun strøk over glasset og la seg ned rett ved meg, som om hun ville støtte og beskytte meg», skriver hun videre.

Kommer til å huske det for alltid

«Det var en helt spesiell stund mellom to mødre. Og for et øyeblikk, trodde jeg nesten at vi begge var mennesker», skriver Gemma, og legger til:

«Vi er kanskje ikke same art, men amming knyttet oss sammen i dag, i et øyeblikk jeg kommer til å huske for alltid.»

Gemmas kjæreste tok bilder av det helt spesielle møtet, og Gemma la de ut i Facebook-gruppen «Boobie Babies». Bildene har blitt delt over hele verden, og mange skriver at de blir så rørt av det spesielle øyeblikket, at de tar til tårene.

LES OGSÅDa orangutangen fikk se en kvinne med brannskader utspilte det seg noen rørende scener

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
233FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter