torsdag, februar 20, 2020
Historier fra livet Den nybakte moren fikk ammehjelp av orangutangen

Den nybakte moren fikk ammehjelp av orangutangen

-

Gemma Copeland fra Østerrike var på besøk i Schönbrunn Zoo i Wien, med samboeren sin og deres nyfødte sønn. Besøket hos orangutangene skulle gi henne et minne for livet.

Gemma stod utenfor inngjerdingen til orangutangene, da sønnen henne begynte å bli urolig. Gemma skjønte raskt at han var sulten, og at det var tid for å amme. Det var stille i dyrehagen denne formiddagen. Gemma bestemte seg for å amme sønnen mens hun fortsatte å se på de mektige orangutangene.

Den nybakte moren satt seg ned med sønnen i et hjørne ved glasset. Da skjedde det noe helt utrolig.

Foto: Boobie Babies / Facebook

– Ville støtte og beskytte meg

Gemma skriver på Facebook at en av orangutangene reiste seg, tok med seg et lite teppe, og satt seg ned rett ved Gemma som ammet sønnen.

«Hun så rett inn i øynene mine, og satt seg ned sammen med meg. Så plasserte hun hånden sin på vinduet, som om hun ville ta på sønnen min», skriver Gemma.

«Hun satt der med meg i omtrent en halvtime. Hun strøk over glasset og la seg ned rett ved meg, som om hun ville støtte og beskytte meg», skriver hun videre.

Kommer til å huske det for alltid

«Det var en helt spesiell stund mellom to mødre. Og for et øyeblikk, trodde jeg nesten at vi begge var mennesker», skriver Gemma, og legger til:

«Vi er kanskje ikke same art, men amming knyttet oss sammen i dag, i et øyeblikk jeg kommer til å huske for alltid.»

Gemmas kjæreste tok bilder av det helt spesielle møtet, og Gemma la de ut i Facebook-gruppen «Boobie Babies». Bildene har blitt delt over hele verden, og mange skriver at de blir så rørt av det spesielle øyeblikket, at de tar til tårene.

LES OGSÅDa orangutangen fikk se en kvinne med brannskader utspilte det seg noen rørende scener

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Med hjelp av to epler lærte denne læreren elevene sine noe om mobbing

Mobbing er et stort problem som vi dessverre ikke har klart å få bukt med i Norges land. Vi vet at rundt 63.000 barn...

Martin fikk sjokk da han oppdaget hvor stor skade snusen hadde gjort – ønsker å advare andre

47-år gamle Martin Sandqvist fikk sjokk da Nittedal tannklinikk avdekket store skader i munnen hans. Martin har brukt snust hver eneste dag de siste 30...

Brukte mobil mens han kjørte og tok livet av tre barn – Nå ønsker familien at du skal se videoen

Alt for mange mennesker bruker mobiltelefonen mens de kjører. Og alt for mange må betale med livet sitt som følge av dette. Visste du at...