Forsiden Familie Den nybakte moren tok med babyen sin på jobb. Så kom sjefen...

Den nybakte moren tok med babyen sin på jobb. Så kom sjefen og tok bilde av dem

Bildet av den nybakte mammaen som jobber med babyen på brystet har nå gått viralt, og er et godt eksempel på at en fleksibel arbeidsgiver er gull verdt.

Foto: Facebook/Maryland Farms Chiropractic

«Mannen min og jeg fikk vårt første barn for fem måneder siden, en liten jente!», skriver Melody Jett Blackwell til nettsiden Love What Matters.

Melody hadde jobbet som assistent ved en kiropraktorklinikk i over fire år. Da mammapermen var over, fikk hun lov til å jobbe hjemmefra hver dag, bortsett fra en dag i uka. Da måtte hun komme inn på klinikken og jobbe derfra. Den nybakte moren fikk lov til å ta med seg babyen, slik at hun kunne fortsette å amme.

Foto: Facebook/Melody Jett Blackwell

Så tok det helt av

En dag Melody satt og jobbet med babyen på brystet, kom sjefen forbi. Hun syns det var et så fint øyeblikk, at hun tok et bilde av Melody og datteren. Sjefen la så bildet ut på klinikkens Facebook-side. Og så tok det helt av.

Klinikken skrev følgende under bildet: «Mammaer på jobb. Hun får det til å se så enkelt ut. Det hjelper at baby Nora-Jo er søt og fornøyd så lenge hun får være sammen med mammaen sin. Kan dere alle dele dette? Flere små og store bedrifter må se at dette er mulig og at det burde vært lov oftere! De første månedene går så fort. (Hun jobber stort sett hjemmefra, men kommer inn på kontoret når vi trenger ekstra hjelp her. Hun ammer fortsatt, og babyen trenger mamma! Hun har mange ammepauser mens de er på jobb.) #WorkinMamas post et bilde av deg og dine små mens du jobber!»

LES OGSÅ
Dette armbåndet kan gi deg støt om du spiser for mye søtsaker eller fastfood
LES OGSÅ
Tenåringsgutt født uten kjeve kan ikke snakke – får oppmerksomhet i musikkindustrien

Kan være produktiv med barn

Melody sier hun aldri hadde trodd at bildet skulle få så mye oppmerksomhet. Nå ønsker hun å bruke oppmerksomheten til å få flere arbeidsplasser til å se muligheter.

«Jeg vet at ikke alle kontorer og arbeidsplasser er tilpasset barn og babyer, men jeg tror flere steder kan være mer fleksible enn de er i dag», sier hun, og håper mange arbeidsgivere ser  bildet og ser at det er mulig.

«Avhengig av arbeidsplassen, kan mammaer ta med barna sine på jobben og likevel være produktive», sier hun.

Foto: Facebook/Melody Jett Blackwell

 

 

Marte Frimand
Marte er utdannet journalist med lang erfaring. Hun har tidligere blitt kåret til årets gullpenn under Vixen Blogg Awards for bloggen Casa Kaos.

Mest lest nå

Hunder slaktes for å bli festivalmat

Urovekkende bilder viser at hunder blir brent levende før en årlig hundekjøtt festival i Kina under feiringen av sommersolverv. Ifølge den britiske avisen Independent blir...

Alexander Rybak: «Jeg er konstant redd for å leve»

Alexander Rybak har hatt en del utfordringer med sykdom det siste året. Nå deler han en tekst på Instagram, som får fansen til å...

Fire barn syke etter å ha spist giftig plante. Advarer foreldre – likner på sukkererter

Barna var på SFO da de spiste av den meget giftige planten Gullregn. De syns planten liknet på sukkererter. Barna ble så dårlige at de...

Forskere frykter at foreldres mobilbruk gir barna atferdsproblemer

Flere helsesøstre har ropt varsku om foreldres mobilbruk. De mener at barn kan bli skadelidende av foreldres manglende tilstedeværelse. Nå henger forskere seg på. Amerikanske...

Nytt bilde av Elvis Presleys barnebarn får folk til å steile

Elvis datter, Lisa Marie Presley, skaper overskrifter etter at hun la ut et bilde av sine fire barn. Fansen blir helt lamslått over hvordan...