fredag, desember 13, 2019
Familie Den nybakte moren tok med babyen sin på jobb....

Den nybakte moren tok med babyen sin på jobb. Så kom sjefen og tok bilde av dem

-

Bildet av den nybakte mammaen som jobber med babyen på brystet har nå gått viralt, og er et godt eksempel på at en fleksibel arbeidsgiver er gull verdt.

Foto: Facebook/Maryland Farms Chiropractic

«Mannen min og jeg fikk vårt første barn for fem måneder siden, en liten jente!», skriver Melody Jett Blackwell til nettsiden Love What Matters.

Melody hadde jobbet som assistent ved en kiropraktorklinikk i over fire år. Da mammapermen var over, fikk hun lov til å jobbe hjemmefra hver dag, bortsett fra en dag i uka. Da måtte hun komme inn på klinikken og jobbe derfra. Den nybakte moren fikk lov til å ta med seg babyen, slik at hun kunne fortsette å amme.

Foto: Facebook/Melody Jett Blackwell

Så tok det helt av

En dag Melody satt og jobbet med babyen på brystet, kom sjefen forbi. Hun syns det var et så fint øyeblikk, at hun tok et bilde av Melody og datteren. Sjefen la så bildet ut på klinikkens Facebook-side. Og så tok det helt av.

Klinikken skrev følgende under bildet: «Mammaer på jobb. Hun får det til å se så enkelt ut. Det hjelper at baby Nora-Jo er søt og fornøyd så lenge hun får være sammen med mammaen sin. Kan dere alle dele dette? Flere små og store bedrifter må se at dette er mulig og at det burde vært lov oftere! De første månedene går så fort. (Hun jobber stort sett hjemmefra, men kommer inn på kontoret når vi trenger ekstra hjelp her. Hun ammer fortsatt, og babyen trenger mamma! Hun har mange ammepauser mens de er på jobb.) #WorkinMamas post et bilde av deg og dine små mens du jobber!»

Kan være produktiv med barn

Melody sier hun aldri hadde trodd at bildet skulle få så mye oppmerksomhet. Nå ønsker hun å bruke oppmerksomheten til å få flere arbeidsplasser til å se muligheter.

«Jeg vet at ikke alle kontorer og arbeidsplasser er tilpasset barn og babyer, men jeg tror flere steder kan være mer fleksible enn de er i dag», sier hun, og håper mange arbeidsgivere ser  bildet og ser at det er mulig.

«Avhengig av arbeidsplassen, kan mammaer ta med barna sine på jobben og likevel være produktive», sier hun.

Foto: Facebook/Melody Jett Blackwell

LES OGSÅ: Forsker: derfor burde man ikke begynne på jobb før klokken 10

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Hunden har stått i kjetting hele livet sitt. Se den fantastiske reaksjonen når den får se havet for første gang

Schæferhunden Herschel har stått fastbundet og forsømt i en bakgård hele det fem år lange livet sitt. Tennene hans er helt nedslitt etter at...

Dansen til de norske marinerekruttene blir sett over hele verden

Dansen til de norske marinerekruttene tar igjen av på nettet.  Det var under en avslutning for marinerekruttene på Madla i Stavanger at rekruttene valgte en...

Datteren ringer nødnummeret mens gjerningsmannen er i huset. Hennes geniale kodeord får politiet til å rykke ut

Onsdag den 13. november, ringte en ung jente nødnummeret i Ohio i USA. Det var operatør Tim Teneyck som svarte telefonen. Og jentas smarte...