onsdag, oktober 21, 2020

Den nye oppdateringen til Christine Koht rører tusenvis

Mest lest nå

Christine Kohts siste oppdatering engasjerer og rører tusenvis

I løpet av hele perioden med kreft og behandlingen av denne har Koht vært åpen om hvordan situasjonen hennes er. Gjennom podkasten «Koht vil leve» kunne vi følge utviklingen av sykdommen til Christine Koht gjennom 2019.

Boklansering

Og siden podkasten ble særdeles populær, har Koht den siste tiden også jobbet med en bok. Da det opprinnelig skulle vært lansering av boka som har samme tema som podkasten, måtte det dessverre avlyses. Christine Koht ble nemlig innlagt på sykehuset igjen.


Men nå er boka ute og i den anledning har Koht igjen oppdatert følgerne sine på Instagram. Til den oppmuntrende videoen skriver hun:

«Det er så gøy, for jeg opplever jo egentlig ingenting.
MEN likevel, og det er helt utrolig, så har jeg noe å melde absolutt hele tiden. Ja, etter all kreften og døden så skravler jeg enda mer enn før. Jeg tror det er fordi det er så vanvittig mye sterkere å leve enn før.
Og livet er bare NÅ
Jeg syns det ble en veldig koselig og levende video
Som søsteren min, Jeanette lege sier til meg : « du har ikke fått noen kognitive skader av alle ukene i respirator – og du er utrolig kvikk»
Ja, så selvom jeg er inn og ut av sykehus hele tiden, så tenker jeg ofte « jeg er jo kvikk.»

Visdomsordene til Koht er det mange som verdsetter. Og i skrivende stund har over 17.000 mennesker likt, kommentert og delt innlegget hennes.

Nedenfor kan du se hele videoen – for en dame! Vi heier på deg, Christine!

Det er så gøy, for jeg opplever jo egentlig ingenting. MEN likevel, og det er helt utrolig, så har jeg noe å melde absolutt hele tiden. Ja, etter all kreften og døden så skravler jeg enda mer enn før. Jeg tror det er fordi det er så vanvittig mye sterkere å leve enn før. Og livet er bare NÅ Jeg syns det ble en veldig koselig og levende videoSom søsteren min, Jeanette lege sier til meg : « du har ikke fått noen kognitive skader av alle ukene i respirator – og du er utrolig kvikk»Ja, så selvom jeg er inn og ut av sykehus hele tiden, så tenker jeg ofte « jeg er jo kvikk «

Publisert av Christine Koht Onsdag 16. september 2020
Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Populært denne uken

«Kokkejævel» mistet to barn – nå er han endelig blitt far igjen

As­bjørn Sandøy (42) har det siste året blitt kjent for bloggen hvor han kaller seg "Kokkejævel". Her deler kokken om livets...

11 år gamle Petter skrev bok om hvordan forstå kvinner – konklusjonen gikk viralt

Det er vel få ting som er så morsomt som barn som skal forklare hvordan ting henger sammen. Barna går gjennom forskjellige...

Siste nyheter