in ,

Den nye oppdateringen til Vår Staude: – Vi skal få en liten til!

vår staude
Foto: Instagram / Vår Staude

Svært mange nordmenn starter dagen sin med Vår Staude. Og har gjort det gjennom en årrekke. Den populære programlederen har siden 2005 vist sitt blide ansikt om morgenen på «God morgen Norge».

Det er flere grunner til at Vår Staude er så populær blant det norske folk. Hennes blide åsyn er nok en av grunnene, men også hennes åpne og imøtekommende vesen.


Mange lot seg imponere av hvordan hun støttet de andre deltakerne da hun deltok i «71 grader nord – kjendis». Hun viste omsorg og varme, spesielt for de som kvidde seg eller hadde problemer med å utføre vanskelige øvelser.

Samtidig har Vår Staude flere ganger de siste årene snakket åpent om et viktig tema; nemlig sorg. Selv har hun mistet både moren og faren, og hun har ved en rekke anledninger snakket om savnet og sorgen. Sist da hun deltok i nettopp «71 grader nord – kjendis».

– Kanskje det er her hun er – mora mi. Jeg har gått og lett etter henne i hele dag, skjønner du. Det er veldig rart. Det er bare noen dager igjen så er det ett år siden bålet brant ut, mens vi satt ved siden av henne. Jeg har gått rundt i hele år og ventet på at hun plutselig skulle ringe på eller være et sted, sa hun i en av episodene.

Nytt medlem av familien

Vår Staude har har tre barn, Anniken og Malin fra et tidligere forhold. Hun har også sønnen Kasper med sin nåværende samboer. Og nå skal familien vokse ytterligere.

På onsdag publiserte hun et innlegg på Instagram som høster tusenvis av likes og kommentarer.

En nusselig valp vises frem sammen med teksten:

– Vi skal få en liten til! ❤️🐶❤️Oi, som vi gleder oss! De neste 7 ukene er det nydelige Wilda som skal gjøre jobben sammen med de dyktige oppdretterne Martin og Camilla på Västra Fågelviks Kennel. Rå valpemamma som tar livet med sju små i slengen på strak labb. Og en av de små skal hjem til oss!! Hurra!! #🐶

Og det er tydeligvis mange hundeelskere blant de som følger Instagramsiden til Vår Staude.

I skrivende stund har bildet fått nesten 7000 likerklikk og mange kommenterer hvor mye hun og familien kan glede seg.

«Søteste,fineste lille krabat ❤️❤️. Lykke til med det nye tilskuddet ❤️,» skriver en.

En annen kommenterer at Staude har valgt en bra hunderase.

«Gratulerer! Gled dere, det er en fantastisk rase😍«

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

John Carew

John Carew under etterforsking

Jone og Anna

«Sommerhytta»-paret røper planer om fremtiden