Hjem Viralt Den nyfødte babyen smiler når hun hører farens stemme for første gang. Nå går bildet viralt

Den nyfødte babyen smiler når hun hører farens stemme for første gang. Nå går bildet viralt

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

De fleste vordende mødre går og småprater med babyen i magen hele tiden. Vi stryker oss over magen, synger en nattasang, forteller om hva som skjedde på jobben og ikke minst, forteller den lille der inne hvor glad vi er i han eller henne. 

Det er ingen tvil om at når babyen er født, så er det mammas stemme den kjenner best. Mange påstår også at når de synger de samme sangene for babyen, som de sang da den var i magen, blir den rolig og det er akkurat som at den kjenner igjen sangen.

Men man skal ikke undervurdere pappas påvirkning på babyen i magen. Mange pappaer tar seg tid til å snakke med sin kjæres mage. En som virkelig hadde brukt mye tid med kjærestens voksende mage, er Flávio Dantas fra Portugal.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Flávio Vilela (@flavio.vilela)

Snakket med babyen hver dag

«Jeg snakket med datteren min i magen til moren hver dag. Jeg fortalte henne at jeg elsket henne, at pappa var der og at jeg kom til å bli den beste faren i verden», skriver Flávio på Instagram.

11. august i år, var ventetiden over for Flávio og hans kjære kone Tarsila Batista. Da kom lille Antonia til verden på sykehuset Naval Marcilio Dias. Så fort Antonia ble født, ble hun lagt på morens bryst. Og da faren nærmet seg for å hilse på henne, brøt den lille jenta ut i et eneste stort smil.

Ekte kjærlighet

«Jeg trodde at jeg visste hva ekte kjærlighet var, men det var til jeg så ned på det mest oppriktige smilet i verden. Det var da jeg skjønte hva kjærlighet faktisk er», skriver Flávio.

«Dette er en kjærlighet som ikke får plass inni brystet», skriver han videre.

En sykepleier knipset bildet av den nybakte familien og den blide jenta. Bildet har gått viralt og tusenvis av mennesker har likt og kommentert blinkskuddet.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com