fredag, februar 28, 2020
Dyr Den pensjonerte politihunden redder familien sin fra flammene. Blir...

Den pensjonerte politihunden redder familien sin fra flammene. Blir hyllet på nettet

-

Etter å ha jobbet som politihund i mange år, ble Maxx til slutt pensjonert. En av etterforskerne ved politikontoret adopterte Maxx. Men det ble ingen full pensjon på den våkne politihunden. Da det begynte å brenne i familiens hus, reddet nemlig Maxx de to barna og faren deres fra flammene.

Margo Feaser forteller at Maxx var veldig overbeskyttende ovenfor de to barna i familien. Da de var små, passet han alltid på dem, og når de sov, lå han utenfor soverommet deres og passet på. det skriver Reshareworthy.

En natt, mens hele familien lå og sov, hørtes det et stort smell fra husets kjøkken. Det var en gasseksplosjon. Smellet var så høyt at hele familien våknet. Men i løpet av sekunder, stod hele kjøkkenet i brann, og flammene spredte seg i rekordfart. Familien var fanget i flammene, og kom seg ikke ut.

Foto: Privat

Dro barna ut

Heldigvis hadde naboene også våknet av smellet. De ringte brannvesenet umiddelbart. De fikk hjulpet Margo ut av et vindu. Men Margos mann og to barn på to og fire år, var fortsatt fanget i det brennende huset.

Brannvesenet kom raskt til stedet, og så fort de fikk dempet flammene, løp Maxx inn gjennom det glødende huset. Kort tid etter, kom han ut igjen, mens han dro den to år gamle gutten etter seg med munnen.

Maxx løp rett inn igjen, og kom så ut med fireåringen. Han var bevisstløs, men pustet.

Foto: Privat

Forbrant poten sin

Da brannen var såpass under kontroll at brannmannskapet kunne gå inn, løp Maxx igjen inn foran dem, og viste dem hvor Margos ektemann oppholdt seg.

Hele familien ble sendt til sykehuset. Og Maxx måtte til dyrlegen. Han hadde pustet inn mye røyk, og han hadde forbrent den ene poten sin.

Resten av familien ble utskrevet etter en stund, og ingen har fått varige men. Familien bor i dag i et nytt hus. Og de føler seg alle trygge, så lenge de har Maxx hos seg.

LES OGSÅDøve Nick adopterte døv hund og lærte den tegnspråk. Videoen er sett nesten 10 millioner ganger

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Etter å ha blitt forlatt to ganger, fikk 11-åringen endelig en adoptivfar og et hjem

11 år gamle Anthony ble først forlatt av sine biologiske foreldre da han var to år gammel. Fire år gammel ble...

I dag fyller Thomas Numme 50 – se den herlige gratulasjonen fra Harald Rønneberg

"Jeg kunne ikke drømt om en bedre venn." Det skriver Harald Rønneberg i et innlegg på Instagram...

Kjære travle mennesker: – ta tilbake familiesammenkomstene

"Det har skjedd et dødsfall. Familiesammenkomster er i ferd med å svinne hen..." Slik starter innlegget til Alison...