Den syke læreren gikk inn til klassen, hun hadde aldri forventet å bli møtt av DETTE i korridoren!

2865

Kleenex står bak denne fantastiske saken. Vi får treffe en gjeng med tidligere gymnaselever som har hatt Gabrielyn Watson som lærer. Den høyt respekterte læreren har ingen anelsen om at hennes tidligere favorittelever har samlet seg på gymnaset i Chicago for å hylle henne med sang.

En god lærer er en person som setter spor etter seg hos elevene. De fleste av oss kan tenke tilbake på skoletiden og minnes en lærer som har betydd litt ekstra for oss. Frøken Watson er en slik lærer, hun har hatt stor innflytelse på elevene sine.

Peter er et eksempel. Han ble undervist av Watson gjennom hele gymnastiden. Nå jobber Peter i underholdningsbransjen, han sier: «Hun er en av de beste sanglærerne jeg har truffet. Jeg hadde aldri nådd så langt om det ikke var for henne.»

Læreren har den siste tiden kjempet mot en rekke sykdommer. Hun trodde hun var på vei til et personalmøte på skolen på grunn av dette. Men vent til du ser ansiktet hennes når hun innser hvem som faktisk venter på henne i korridoren. Reaksjonen er overveldende og man kan lett felle en tåre når man ser på dette.

Gode lærere kan forandre liv. Del gjerne denne gripende videoen med dine venner på Facebook om du er enig!

SISTE NYTT

Advertisements