torsdag, august 13, 2020

Den triste beskjeden for Solveig Kloppen: «på egne vegne er jeg lei meg for at det er stopp nå»

Mest lest nå

Endelig bevist : Den yngste i søskenflokken er foreldrenes gullunge

Du som er storesøster eller storebror har gjerne alltid mistenkt det, men nå er det altså bevist gjennom forskning. Foreldre skjemmer bort den yngste...

Tidligere i dag skrev vi at Solveig Kloppen er nominert til Gullruten, i to forskjellige kategorier. For noen timer siden kom det imidlertid en ikke fult så hyggelig beskjed. Det er nemlig slutt for programmet «En kveld hos Kloppen». For nå i hvert fall…

Solveig Kloppen har alltid vært en populær skikkelse på tv-skjermen. Ekstra populær har hun blitt det siste året etter sin gripende serie «Det jeg ikke fikk sagt.»

Familieprogrammet «En kveld hos Kloppen» har også hatt stor suksess de siste årene, men nå velger altså TV 2 å legge programmet på is på ubestemt tid. Det skriver VG.


Ikke ny sesong

Jarle Nakken som er programdirektør i TV 2 forklarer til VG:

«Vi er veldig godt fornøyde med den jobben Solveig har gjort, programmene, gjestene og samarbeidet med produksjonsselskapet Monster. Solveig er en fantastisk programleder, som behersker mange sjangere, og hun er én av de viktigste profilene vi har i TV 2. Ut fra en helthetsvurdering med tanke på nåværende behov har vi likevel bestemt at det ikke blir en ny sesong våren 2020. Men det betyr ikke at «En kveld hos Kloppen» er ferdig for godt. Vi kommer til å vurdere prosjektet på et senere tidspunkt.»

Jeg er lei meg

Solveig Kloppen på sin side forteller at det ikke er henne det står på.

«Jeg skulle gjerne laget en ny sesong, jeg. Jeg skulle gjerne gjort det i mange år til. Jeg elsker å lage «En kveld hos Kloppen». Men nå har TV 2 tatt en avgjørelse som sier at det ikke blir noe mer. Hvorfor får du spørre TV 2 om«, sier hun til avisen, før hun forklarer at hun er lei seg av at det for nå ikke blir noe mer av programmet.

«Jeg kan ikke svare for Monster, men på egne vegne er jeg lei meg for at det er stopp nå. Det tar tid å etablere et TV-program i disse dager, og jeg opplever at seerne er blitt glad i programmet og at det fortsatt er mange spennende folk som har lyst til å komme på besøk. Jeg kan ikke si at jeg føler at jeg er vraket, men jeg føler at programmet mitt er det. Det er en fantastisk gjeng som lager dette, og det er synd med tanke på at det finnes så mye kompetanse i denne redaksjonen.»

Får støtte i sosiale medier

Svært mange mennesker har valgt å vise sin støtte til Solveig Kloppen gjennom sosiale medier. De fleste synes det er dumt og uforståelig at programmet ikke skal fortsette.

Ekstra rart er det kanskje med tanke på at Kloppen senest i 2017 vant Gullruten i kategorien «Beste kvinnelige programleder» med programmet, og året etter var nominert i kategorien «Beste underholdningsprogram».

Nå viser vi vår støtte til Solveig Kloppen. En fantastisk programleder og et nydelig program. Trykk på deleknappen om du mener TV 2 bør revurdere avgjørelsen sin!

130,379FansLik
1,537FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter