in ,

Den triste beskjeden for TV-kokk Wenche Andersen: – Jeg gikk rett i kjelleren. Jeg ble så lei meg

Wenche Andersen

Mange kommer til å måtte feire julen 2021 alene. Smittetallene for korona er rekordhøye, og blir man smittet like før jul, ja da ender julen i karantene. Slik blir det for TV-kokk Wenche Andersen.

Tidligere denne uken skrev vi om Vår Staude som har fått korona og ikke får feire jul sammen med jentene sine.

– Vi tar jo daglige tester i God morgen Norge, og alle tester har alltid vært negative – også fredag morgen, så jeg fikk helt sjokk da den plutselig ble positiv, sier hun til TV 2.

Vår Staude skrev også en oppdatering på Instagram om hvordan det er å bli syk og havne i karantene like før jul.

«Småforkjølet, ikke syk, spiser Non-stop, ser på Netflix, kjeder meg og gråter en liten skvett innimellom.😢 Synes dette er veldig stusselig og gruer meg til å måtte feire jul uten jentene mine og flokken samlet,» skriver hun.

Wenche Andersen smittet for andre gang

Nå blir realiteten den samme for Wenche Andersen.

På onsdag testet hun positivt for koronaviruset. På Instagram skriver God Morgen Norge:

«Kjære @gmnwenche har fått påvist korona, og det er derfor @christerrodseth som tar over spakene i kjøkkenet denne julen. For Wenches del blir julen tilbrakt i isolasjon på hytta fremfor med familien i Arendal. Vi føler så innmari med deg og håper du snart blir bedre!»

Selv forteller Wenche til TV 2 at det kom som et sjokk. Hun er tross alt vaksinert med tre doser, og har vært smittet tidligere.

– Jeg har hatt korona tidligere og jeg har fått den tredje vaksinen, så jeg tenkte at jeg var ganske trygg på at jeg slapp unna denne gangen, sier hun. Videre forteller TV-kokken at for henne kjennes det ut som en bihulebetennelse.

– Jeg var helt fin i går, men i dag tidlig kjentes det ut som at jeg hadde fått bihulebetennelse. Jeg er veldig forkjøla – og det er hodet og tettheten som er verst. Kroppen fungerer fint, jeg har ingen feber og smak- og luktesans er i takt.

Det er selvfølgelig lite kjekt å måtte feire jula i karantene, noe Wenche Andersen synes er veldig trist. På spørsmål fra TV 2 om hva hun tenkte da hun fikk det positive svaret på koronatesten sier hun:

– Da gikk jeg rett i kjelleren. Jeg ble så lei meg, for jeg trodde ikke at det var det. Det er noe med at det er jul og jeg skulle feire i Arendal med sønn og svigerdatter. Men samtidig veldig glad for at jeg ikke har vært med dem, eller noen andre utenom jobb, den siste uken.

Også i mars 2020 hadde Wenche Andersen korona.

Men selv om Wenche Andersen synes det er trist å ikke få feire jul sammen med familien, sier hun noe viktig som er publisert på Instagramprofilen til God Morgen Norge.

– Ta vare på hverandre og vis hensyn hvis man er syk, slik at man ikke smitter noen andre. Også må vi huske på at det er mange som sitter alene året rundt – også på julaften. Jeg er heldig som kan være sammen med familien ellers i året. Dette er bare en liten flis i livet.

Vi ønsker masse god bedring til Wenche Andersen og alle andre som blir syke. Ikke minst sender vi varme tanker til alle som må feire jula ensom.

Har du en bekjent som havner i karantene eller av andre grunner feirer jula alene i år? Ring dem! Husk at høytiden er kanskje den vanskeligste tiden å være alene.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Derfor er Google helt avgjørende for alle bedrifter og organisasjoner

Kjøre på juleferie? Sjekk dette for din egen og andres sikkerhet