Hjem Historier fra livet Den triste historien går verden rundt: – Jeg har 16 barn, men de har alle glemt meg

Den triste historien går verden rundt: – Jeg har 16 barn, men de har alle glemt meg

En 97 år gammel kvinne har gått viralt på sosiale medier etter å ha fortalt i en video, at hun har 16 barn, men at ingen av dem besøker henne eller bryr seg om henne . Den smertefulle historien ble publisert på TikTok og ble raskt fylt med kommentarer fra brukere som viser sin empati med kvinnen.

Isabel Méndes Jiménez er en 97 år gammel kvinne som bor på en enkel ranch i Mexico. Og til tross for sin høye alder bruker hun dagene til å jobbe for å klare seg. Hun har 16 barn som alle har flyttet fra landsbyen og besøker henne mindre og mindre.

– Jeg har 16 barn men er mer alene enn noen gang . Jeg har født åtte gutter og åtte jenter. De er alle gift og de har glemt meg, sier hun sørgmodig i videoen som er publisert på TikTok.

bilde: TikTok – @jaimetoraltv

– Barna mine har møtt kvinner og menn fra andre byer og har aldri kommet tilbake hit. De tar seg av familiene sine og jeg blir alene, fortsetter hun.

Historien ble offentliggjort av den meksikanske journalisten Jamie Toral som avslørte kvinnens daglige liv på sosiale medier, i håp om at hennes triste beskrivelse av hverdagen skulle nå barnas ører.

I sin historie forklarer Isabel at hun ble enke i en alder av 33 år, men at hun selv ikke da opplevde den samme smerten som hun nå føler, i sitt daglige liv med ensomhet. Ifølge historien hennes er den slektningen som besøker henne oftest et av barnebarna hennes, som er 23 år gammel.

bilde: TikTok – @jaimetoraltv

Historien som først ble publisert i avisen Nationen har rørt hjerter over hele verden.

For å få penger til å leve selger kvinnen tekstiler til duker, men jobben hennes blir vanskeligere for hver dag da synet hennes har blitt dårligere og dårligere de siste årene. Kvinnen tilbringer dagene med kjæledyrene sine : noen katter og en liten hund.

LES OGSÅ: Anna (73) lever i ensomhet – Jeg har ikke fått en klem på 10 år

I intervjuet forteller Isabel at kostholdet hennes består av ost, kjøtt og litt andre matvarer. Historien hennes, som har blitt delt på sosiale medier, gikk viralt på TikTok der videoen har fått mer enn 37 millioner visninger og mange mennesker har uttrykt interesse for å kontakte henne og tilby hjelp.

Vi håper av hele vårt hjerte at hun får all den hjelpen hun trenger og fremfor alt at noen av barna hennes vil komme tilbake og gi henne litt selskap.

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com