torsdag, februar 27, 2020
Viralt Den unge gutten får publikum til å måpe når...

Den unge gutten får publikum til å måpe når han drar i gang «Bohemian Rhapsody»

-

På den internasjonale togstasjonen i London, står det et offentlig piano. Daglig setter forbipasserende seg ved tangentene og drar i gang en sang eller to. Men denne ettermiddagen i juli, fikk den unge musikeren publikum til å måpe.

Akkurat denne dagen kom nemlig Cole Lam forbi pianoet som står på St. Pancras International Station i London. Han satt seg ned ved pianoet, og begynte å spille den kjente Queen-sangen «Bohemian Rhapsody».

Folkemengden rundt ham vokste mens han spilte, og man kan se hvordan de rister på hodet og måper av beundring. Den unge gutten spilte nemlig den svært så vanskelige sangen med stor innlevelse, og nesten helt feilfritt.

Foto: Cole Lam / YouTube

Har blitt sett nesten 11 millioner ganger

Videoen av Cole som spiller, ble senere lagt ut på YouTube, og i skrivende stund har videoen hatt nesten 11 millioner avspillinger.

Pianoet som star på stasjonen, har for øvrig tilhørt selveste Elton John. Han donerte det til stasjonen i 2016.

Foto: Cole Lam / YouTube

Ble spådd å bli en fiasko

«Bohemian Rhapsody» er komponert av Freddy Mercury i hans leilighet i London. Den kom ut i 1975 på plata «A Night at the Opera». Sangen var i utgangspunktet en parodi på rockeopera-sjangeren. Men den ble en stor suksess, og var en viktig del av Queens vei mot å bli et av verdens største band.

Da sangen skulle gis ut, ble Freddy Mercury fortalt at 5 minutter og 55 sekunder var altfor langt, og at sangen aldri ville bli en hit. Men Freddy ga et eksemplar til sin venn, Kenny Everett, som var radio-DJ. Han sa at den var til ham personlig, og at han ikke måtte spille den på radioen. Everett gjorde selvfølgelig det stikk motsatte, og spilte den opptil 14 ganger på én dag. Det tok ikke lang tid før de store radiostasjonene også begynte å spille låta.

Her kan du se den populære YouTube-videoen av Cole Lam som spiller sangen på togstasjonen i London:

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Smittevernekspert advarer i forbindelse med koronaviruset: ikke dra på reise nå

Koronaviruset har spredd seg over hele verden.  Nå advarer smittevernekspert Johan Giesecke mot at man ikke bør dra utenlands akkurat nå. Til Svenska Dagbladet sier...

Når barn klipper seg selv – se de hysterisk morsomme bildene i denne serien

Vi har vel alle hørt uttrykket om å ta skjeen i egen hånd? Vel, her kommer et lite knippe barn som gjorde nesten nettopp...

Plages du av fiselukt? Nå kan du kjøpe undertøy og puter som skjuler det for deg

Ja, du leste faktisk helt riktig. Et engelsk firma har nå oppfunnet puter og undertøy som fjerner lukten av fis - enten den er...