Hjem Historier fra livet Den utrolige reaksjonen faren hadde når han ser sjåføren som kjørte på datteren hans, forbløffer alle

Den utrolige reaksjonen faren hadde når han ser sjåføren som kjørte på datteren hans, forbløffer alle

Å kjøre på et barn må være noe av det grusomste man kan oppleve. Denne sjåføren fra Brasil opplevde nettopp dette – han kom kjørende bortover gata i det en ti år gammel jente spretter ut i veien etter en ball. Selv om mannen sto på bremsene, så hadde han ikke sjans å stoppe.  

Inspire More, som også har omtalt historien som har tatt helt av på Instagram, kan fortelle at jenta som heter Haghatta heldigvis ikke ble alvorlig skadet i sammenstøtet. Men ambulansen kom til stedet og hun ble hastet til sykehuset.

Mens sjåføren står hjelpesløs og ser på at den lille kroppen til Haghatta blir båret inn i ambulansen, bryter han sammen i gråt. Han har nettopp opplevd enhver sjåførs store skrekk. Og mens han står der og bryter helt sammen, kommer trøst fra en svært usannsynlig kilde.

Haghattas far var selvsagt veldig bekymret for datteren sin, men han brukte også litt tid på å trøste sjåføren før han skyndte seg bort til datteren sin.

Video viser faren som tar den sønderknuste sjåføren i armene sine, holder ansiktet hans og forteller ham at alt vil ordne seg. Farens medfølelse og tilgivelse er sett mer enn tre millioner ganger, og det er mange som har blitt dypt rørt av farens omsorg for sjåføren som sto der og opplevde det verste øyeblikket i livet sitt.

Det ble en ukes opphold på sykehuset for Haghatta, men det er ventet at hun vil komme seg helt etter skadene hun pådro seg i ulykken. Faren hennes har også invitert den fortvilte sjåføren hjem til dem for å vise at det ikke er noe uoppgjort mellom dem.

Se det vakre øyeblikket når Haghattas far overvinner sin egen panikk for å trøste sjåføren – og ikke glem å dele denne rørende historien:

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com