onsdag, oktober 21, 2020

Den vanvittige avsløringen til Wenche Myhre fikk alle til å le

Mest lest nå

Den folkekjære artisten Wenche Myhre gjestet denne helga NRK-programmet til Else Kåss Furuseth, «Kåss til kvelds». Og der kunne noen servere noen historier av de sjeldne..

Kvinnen som har stått på scenen i over 65 år er nok aller mest kjent for låta «Når jeg blir seksogseksti.»

Men hun er også kjent som en dame med glimt i øyet, godt humør og morsomme replikker.


Og hun viste seg fra sin beste side da hun var gjest hos Else Kåss Furuseth.

I beste sendetid serverte hun en helt spesiell historie.

Hun fortalte nemlig om en gang for lenge siden da hun skulle fly. I løpet av flyturen måtte hun på toalettet. En uproblematisk sak i seg selv, problemet var bare at Wenche Myhre hadde bunad på seg.

Til de andre gjestenes store fornøyelse fortalte hun hvordan historien utartet seg:

Wenche Myhre gjestet «Kåss til kvelds». Foto: Skjermdump Facebook

«Jeg hadde på meg en Setesdalsbunad. Den som har mest stoff, ikke sant? Jeg syntes den var voldsom stor. Så skulle jeg rett ned med fly til Tyskland. Den gang var det propellfly og veldig trangt i midtgangen. Så måtte jeg på toalettet og det lå helt forrest i flyet. Jeg gikk ned midtgangen og skubbet borti alle med denne svære bunaden. Så kom jeg inn på toalettet og fylte hele rommet med bunaden. Så jeg så jo ingenting. Også skulle jeg jo tisse da…

Jeg tenkte: Jeg kan jo ikke sette meg ned, så da får jeg heller stå. Jeg bare holdt opp et flak mens jeg tisset, før jeg tenkte: Merkelig, det skvetter..

Så var lokket nede mens jeg tisset!«

Reaksjonen i studio var selvfølgelig mildt sagt lattermild da Myhre fortalte historien sin, og til avslutning forklarte hun hvordan det gikk enorme mengder med dopapir for å tørke alt opp.

«Jeg tror jeg brukte to ruller med toalettpapir for å tørke alt opp. Jeg tror jeg holdt på et kvarter der inne,» fortalte hun.

Nedenfor kan du se hele seansen hvor Wenche Myhre forteller historien. Fikk du deg en latter og elsker denne dama? Trykk på deleknappen da vel!

Kåss til Kvelds: Da Wenche Myhre tisset på toalettsetet

Flytoaletter er veldig små, og de blir ikke akkurat større hvis du har på deg bunad 😂 Se «Kåss til kvelds» i NRK TV: https://tv.nrk.no/serie/kaass-til-kvelds/2020/MUHU18005320/avspiller

Publisert av NRK Lørdag 19. september 2020
Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Populært denne uken

3 gode tips for kjøp av aksjer

Går du og leker med ideen om å tjene penger på aksjer, men vet ikke helt hvordan du kommer i gang med...

Datteren kaller moren sin for «feit» – Morens tilsvar er noe alle foreldre burde få med seg

Da Allison Kimmey gikk på videregående, var hun besatt av å ha den perfekte kroppen. "Jeg begynte å utvikle en spiseforstyrrelse, og var besatt av...

Siste nyheter