lørdag, juli 4, 2020

Mason har autisme og var livredd for å klippe seg. Da gjorde denne frisøren noe smart!

Mest lest nå

Slik blir du kvitt leverflekkene på hendene

De kommer som regel etter fylte 40 år, disse mørke flekkene som plutselig dukker opp på huden på hendene eller i ansiktet. De har...

Barn med autisme har ofte problemer med nye situasjoner hvor man blir belastet med mange inntrykk. Lille Mason fra Wales fikk diagnosen autisme for noen måneder siden, og en av hans største fobier var å gå til frisøren. Selvfølgelig en utfordring for foreldrene som ikke selv kan håndtere saksen slik at gutten blir fin på håret.

Frisøren James Williams har forsøkt å finne ut av hvordan han skal kunne klare å klippe Mason. I over en måned har han bygget en relasjon til gutten.


«I dag har jeg endelig lykkes.» Skriver frisøren.

Foto og kilde: DailyMail
Foto og kilde: DailyMail

Problemet var at Mason aldri tillot at James eller noen annen frisør fikk komme i nærheten av ørene hans. Men en dag fikk James en tanke, han ville prøve noe nytt. Han lot Mason ligge på gulvet og spille på en mobiltelefon, og knips så var problemet løst! Endelig kunne Mason få en skikkelig klipp.

Foto og kilde: DailyMail
Foto og kilde: DailyMail

«Vi lå begge på gulvet – helt stille. Han lot meg klippe akkurat så mye som jeg ville. Endelig lykkes jeg med noe i yrket jeg elsker. Foreldrene hans ble så glade for at jeg ga Mason den ekstra oppmerksomheten som han trenger, samtidig fikk vi bygget et vennskap og tillit.» sier den glade frisøren.  

Foto og kilde: DailyMail
Foto og kilde: DailyMail

Da klippen endelig var gjennomført spurte James om Mason ville gi han en «high-five.» Men Mason var så glad at han istedenfor ga James en god klem.

Denne historien er kanskje ikke den som skaper de største overskriftene. Men vi mener at personer som denne frisøren bør hylles og fremheves. Å forstå situasjonen til Mason og gi han den ekstra servicen han trengte er virkelig noe å verdsette! Del gjerne om du er enig! 

130,098FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter