Det skal ikke mye til for å miste troen på menneskene i dagens verdensomspennende samfunn. Når man ser nyheten er det stort sett terrorangrep, krig, drap, ran og voldtekter som skaper overskriftene. Desto viktigere er det og spre saker som viser gode handlinger i samfunnet. Jeg er sikker på at det er en drøss av dem i landet vårt. Folk gjør oppløftende ting hver eneste dag, men får ikke den samme spalteplassen i media som negative hendelser.

Denne historien er i den positive kategorien. En historie som gir oss et smil rundt munnen når vi ser den, disse historiene er viktig! Bestemoren til 8 år gamle Alex McKelvy gikk bort for 2 år siden. Alex og familien ønsket å gjøre noe for å hedre bestemorens liv. Familien bestemte seg for å gjøre 60 tilfeldig gode gjerninger frem til bestemorens fødselsdato som var 22 mars. Dette var i 2014. Familien fullførte de 60 gode handlingene og 22 mars kom. 8 år gamle Alex var imidlertid ikke ferdig. Hun var blitt så inspirert av det hun og familien gjorde at hun satte seg et nytt mål: Å gjøre 600 gode gjerninger mot andre mennesker frem til neste 22 mars!

Alex meldte seg inn i en frivillig organisasjon, som uten profitt hjelper hjemløse med tak over hodet og mat. Tenk hvor stolt denne bestemoren hadde vært av barnebarnet sitt!

Loading…