Hjem Kjendisnytt Sophie Elise svarer på om hun skal eksponere sønnen på sosiale medier

Sophie Elise svarer på om hun skal eksponere sønnen på sosiale medier

Del
X

Det var i november influenseren Sophie Elise Steen Isachsen valgte å dele at hun er gravid. Med barnefødselen kommer naturligvis spørsmålet om hvor privat hun skal holde sønnen.

Nyheten om graviditeten ble sluppet på hennes egen Instagramkonto, samt i et interju med Elle som laget en reportasje om leiligheten til Sophie Elise. På instagram skrev hun “Så takknemlig for det lille mennesket som vokser i magen min, 2024 blir litt av et år.”

I intervjuet med Elle kunne Sophie Elise avsløre at terminen er i slutten av april. Og når en så offentlig person blir mamma, er det naturligvis også et spørsmål om hvilken rolle sønnen skal ha. Sofie Elise er opptatt av å beskytte barnet i forhold til sin egen jobb. 

I et intervju på podkasten Min barneoppdragelse med Solveig Kloppen» sier Sophie Elise at hun kommer til å endre hvordan hun deler livet sitt etter at barnet er født. 

– Jeg ønsker ikke å filme barnet mitt for eksempel. Jeg vil ikke vise ansiktet hans, og en ting er i mine egne kanaler, der jeg har mer kontroll over at jeg kan vise en fot for eksempel. Jeg er ikke noe glad i emoji-over-ansiktet-bildene, bare fordi jeg synes de er stygge, men jeg kan vise litt detaljer hvis det faller naturlig, sier hun ifølge Se & Hør i podkasten. 

Samtidig kommer hun til å være bevisst på hva hun deler om sønnen. Hun vil ikke være mammaen som deler noe om han som er “teit eller flaut”, og når hun deler noe om sønnen så kommer hun til å ta en prat med barnefaren om hva han synes ville være greit om moren delte av ham som barn. 

– For jeg er for slitt på det der. Så han får bestemme, sier Sofie Elise som har vært blogger helt siden tidlig ungdom. 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com