in

Denne bestemorens uvanlige julegave til barnebarna ble en kjempesuksess

Foto: Darlene Waller

Darlene Waller er bestemor til fire. Hun la merke til at barnebarna hadde problemer med å skrive ønskeliste til jul, fordi de allerede hadde alt de ønsket seg. Hun la også merke til at leker hun hadde gitt dem i gave tidligere, ofte bare ble liggende urørt etter en stund. Da bestemte hun seg for å finne på noen helt annet.

«De eldste guttene trenger ingen ting. De har hver eneste leke og hver eneste elektriske ting som noen gang har blitt laget», sier Darlene til CafeMom.

Derfor bestemte hun seg for å gi barnebarna en Eventyrboks i julegave. Første gangen hun ga dem en slik boks, var julen for to år siden. Det ble en så stor suksess, at hun gjentok det i fjor, og kommer til å fortsette i år.


Foto: Darlene Waller

12 konvolutter – 12 aktiviteter

Eventyrboksen er en innpakket kiste med 12 konvolutter – en for hver måned. Inni hver konvolutt, ligger det et brev og en forhåndsbetalt aktivitet. Aktiviteten skal barna enten gjøre sammen med henne, med foreldrene sine eller med andre familiemedlemmer. Om aktivitetene, skriver Darlene:

«Noen velger dere, noen velger jeg. Men de er alle morsomme familieaktiviteter vi skal gjøre sammen.»

«Jeg har alltid likt å skape minner, og mye av det jeg har lagt i Eventyrboksen, er aktiviteter vi likevel hadde gjort i løpet av året», sier Darlene.

Foto: Darlene Waller

Guttene elsket det

I konvoluttene ligger det aktiviteter som lasertag, bowling, baseball og kino.

«Guttene elsket det, og foreldrene elsket det også, siden de ikke trenger flere leker. De lever på et stramt budsjett, så det var fint for dem å få mulighet til å ta guttene med på kino eller bowling når de åpnet en konvolutt», sier Darlene.

«Jeg tok bilder hver gang vi var ute på eventyr, og jeg lager en scrapbok som de skal få i år», sier den kreative bestemoren videre.

Foto: Darlene Waller

Synes du dette var en god ide til julegave for barna? Del gjerne tipset videre! 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

fifi

Bjørnen Fifi bodde i et bur i 30 år. Se hennes reaksjon når hun endelig får komme ut

I dag er fårikålens dag – så lett lager du festmåltidet