lørdag, august 8, 2020

Disse dyrene nyter sommeren og bassenget – fantastisk video

Mest lest nå

Vi elske å bade om sommeren, stupe ut i sjøen eller et basseng og nyte livet. Men visste du at bjørner gjør det samme? Bjørnen Bruiser elsker i hvert fall å stupe ut i bassenget og plaske rundt.

Denne bjørnen bor på et dyrehjem som heter Single Vision i Florida, USA. Single Vision er en organisasjon som hjelper ville dyr. Det bor mange bjørner på hjemmet, men Bruiser er den mest badeglade.

Vi får oss en god latter når han flere ganger klatrer elegant opp stigen og slenger seg ut i bassenget med et megaplask før han svømmer rundt og koser seg. Det er tydelig at han synes dette er kjempegøy.


Her kan du se et videoklipp av Bruiser som koser seg med å stupe ut i bassenget.

En annen som elsker å svømme rundt i vann er katten Merlin

Katter pleier ikke å være noe særlig begeistret for vann, og drar i hvert fall ikke frivillig ut på svømmetur. Men hankatten Merlin, han elsker å svømme. Derfor er han ofte med familien sin på kanotur, og når de bare har et lite stykke inn igjen til land, så slipper de katten ut i vannet.

Merlin ser ut til å nyte svømmeturen der han rolig svømmer inn mot land. Når han kommer til land har han det ikke travelt med å kommer seg opp igjen. Han tar seg alltid god tid og studerer på hva som befinner seg under vannoverflaten. Herlig!

Her kan du se et videoklipp av katten Merlin på kano og badetur:

Likte du videoene? Del gjerne artikkelen om de to badeglade dyrene videre! 

130,351FansLik
1,530FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter