in

Denne familien gir bort en plass rundt bordet på julaften

Du finner annonsen på Finn.no, under kategorien «Gis bort»: Plass rundt bordet på julaften. Den lille familien blir få på julaften i år, og ønsker flere å feire med.

«Vi er en liten familie på 3 (mamma, pappa og en liten frøken på 1 år) som i år har plass rundt bordet! Vi blir i år 3 voksne og 1 barn – vi kan gjerne hjelpe til med henting og kjøring hjem igjen – ingen skal sitte alene på julaften og hos oss er det hjerterom. Vi ser for oss en enslig med barn men selvfølgelig er alle velkommen. Håper å høre fra deg/dere», står det i annonsen.

Foto: Privat

Har snakket om det i mange år

Det er den lille familien bestående av Miriam Sekkelsten Hoel (34) og ektemannen Joakim (33) fra Son som har satt inn annonsen. Sammen med datteren Sunniva (15 måneder) skal de feire jul hjemme hos seg selv i år, med bare Miriams mamma som gjest.


Les også: Hør den nye låta til Sandra Lyng Haugen – vil hjelpe de som gruer seg til jul

«Vi har snakket om dette i mange år. Men det har liksom aldri passet og i fjor var datteren vår bare måneder. Men vi vil gjerne feire hjemme og i år ble det bare oss og min mamma, og da kom vi på dette», sier Miriam til VG.

Skjermdump Finn.no

Er utdannet kokk

Miriam har foreløpig ikke fått napp på annonsen. Hun tror det kanskje er litt tidlig. Men hun har fått mange andre hyggelige tilbud.

«Vi har fått mange positive tilbakemeldinger og tilbud om gaver og Vipps-bidrag til middagen, og det er hyggelig, men vi ønsker oss mest noen å feire sammen med», sier hun.

Les også: Ali klipper hjemløse gratis før jul

Både Miriam og mammaen hennes er kokker, så god mat kommer det garantert til å bli. Og planen er ribbe.

«Opprinnelig har jeg tenkt å servere ribbe. Med medisterkaker, julepølse og surkål eller rødkål, med alt tilbehør. Og det blir riskrem til dessert. I tillegg kommer mammaen min med kake – for det gjør hun alltid», sier Miriam.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

organdonor

Foreldre delte datterens siste øyeblikk før hun ble organdonor

Brudd mellom Birgit Skarstein og forloveden